Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Zlatni bambus-sadnice sa busenom

Dvorište / Sadnice
Zlatni bambus-sadnice sa busenom
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika jovant (15)
Skraćen link:
Unešen: | Pregledi: 766
Količina: 1000
Stanje: Novo
Grad: Bačka Palanka
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
* Zlatni bambus - sadnice sa busenom * SEZONA SADNjE JE POČELA!Phylostachys aurea – Zlatni bambus jedan je od najčešćih vrsta bambusa koji se sadi u vrtovima. Često se koristi kao živica ili kao zaklon u vrtu. Može narasti 3 do 4,5 metra u visinu, debljina trske do 3,6 centimetra. Ova vrsta bambusa je vrlo otporna i brzorastuća, sa sitnom strukturom svetlozelenog lišća dugog do 15 centimetra, te svetlozelene trske kad sazru na suncu prelaze u žutu. Umereno je invazivan.*BAMBUS je višegodišnja zimzelena biljka za uređenje bašta i terasa. U potpunosti prilagođena našem podnevlju!

Dobro uspeva na svim pozicijama i brzo raste. Biljka je otporna na mraz i sušu. Moguće je od njega napraviti ogradu, kao i posaditi u velike posude u dvorištu.-Raste na svim tipovima zemljišta, ali najviše voli plodnu i rastresitu zemlju. Karakteristika mu je da jedan procenat štapova ima prvih nekoliko zglobova sabijenih do zemlje, i tako pravi prirodnu dršku za štap za pecanje. Štapovi su izuzetno tvrdi, i dobri za pravljenje nameštaja. Ova vrsta je dobra za živu ogradu. Prednost je što je primanje sadnica 100%Kvalitetnije sadnice po ovoj ceni nećete naći.1 komad 250 din.

ZA SVE INFORMACIJE NAZVATI 063/7006-679
Svi oglasi korisnika jovant (15)

Zlatni bambus-sadnice sa busenomZlatni bambus-sadnice sa busenomZlatni bambus-sadnice sa busenomZlatni bambus-sadnice sa busenomZlatni bambus-sadnice sa busenomZlatni bambus-sadnice sa busenomZlatni bambus-sadnice sa busenom
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji!