Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

VENTILATOR-RADNO KOLO GGE355

Mašine i industrijska oprema / Industrijska oprema
VENTILATOR-RADNO KOLO GGE355
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika sanuservice (2)
Skraćen link:
Unešen: | pre dve godine | Pregledi: 209
Količina: 1
Stanje: Novo
Grad: Kragujevac
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.

PRIMENA
Centrifugalni ventilatori serije GGE , pogodni su za čišćenje kontaminiranih isparenja iz vazduha. Oni nalaze svoju primenu u sistemima za klimatizaciju, za ekstrakciju dima nastalog kao proizvod isparenja kod zavarivanja, za isparenja iz komora za farbanje i lakiranje, kod hlađenja plastike i uopšte gde god postoji potreba za niskim pritiskom vazduha.
Oni su predviđeni za transport vazduha maksimalne temperature od 80°C.

INSTALACIJA
Ova serija ventilatora može se izraditi sa 16 različitih položaja usisnog izlaza (8 u pravcu kazaljke na satu i 8 u smeru obrnutom od kretanja kazaljke na satu).
Rotacija radnog kola i usisni izlaz postavljaju se po širini motora ventilatora.

TEHNIČKI OPIS
GGE centrifugalni ventilator je napravljem od zavarenog i ojačanog čeličnog lima 37 OL; radno kolo je napravljeno od izbalansiranog dinamičnog čelika OL 37; podrška motoru je čeličnim delovima OL 37 povezana sa kućištem ventilatora; usisni ulaz i izlaz napravljeni su u skladu sa standardom DIN 24154-24158, serija 3.

MOTOR
Ova serija ventilatora opremljena je trofaznim asihronim motorom, zatvorene konsktrukcije i spoljne ventilacije, IP 54, tip B3, u skladu sa pravilima međunarodne UNEL-OIK (IEC DIN 42 673).
Na zahtev motori ventilatora mogu biti snabdeveni sa ramom, kao konstrukcijskim B5 - V1, što se odnosi na direktne kućne vrste ventilatora. (montaža za elektro motore konstruktivne veličine do 100)
KW 0,37; obrtaji 1400/min; m3/h 3780; kgf/m2 17

Svi oglasi korisnika sanuservice (2)

VENTILATOR-RADNO KOLO GGE355
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji!