58
Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Opšti uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove.
Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina od prodavca / kontaktiranje prodavca, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti.
Ukoliko su uslovi korišćenja za vas neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite ovu prezentaciju (web sajt ili web portal).

WebMarket.rs (Webprodavnica.com) /u daljem tekstu "portal"/ vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge portala.

Korišćenjem bilo kog dela portala, smatra se da ste kao posetilac / korisnik upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvatate korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.
Portal WebMarket.rs (webprodavnica.com), njegov vlasnik, vlasnik domena, vlasnik servera na kome se portal nalazi ne preuzimaju nikakvu odgovornost za:
- sadržaj oglasa postavljenih od strane korisnika portala (sadržaj se odnosi na slike, naziv ili opis proizvoda ili usluge)
- komunikaciju između članova bilo da se radi o informativnoj ili ugovaranju kupovine / prodaje
- aktivnost članova po ugovorenoj kupovini ili prodaji.Opšte odredbe
Portal WebMarket.rs ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne, baze i programerski kod).
Neovlašćeno korišćenje bez dozvole smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Nije dozvoljeno preuzimanje podataka sa portala pomoću skripti sa servera van servera na kome se portal nalaz.
Nije dozvoljeno preuzimanje podataka pomoću programa koji simuliraju rad korisnika i procesiraju podatke generisane od strane portala.
Nije dozvoljeno brisanje i ponovno postavljanje istog oglasa više puta radi isticanja oglasa u listi najnovijih oglasa (čime se i gubi broj pregleda), oglasi su besplatni pa očekujemo od naših korisnika fer ponašanje.

Ako odlučite da pristupite ovoj lokaciji izvan Srbije to radite na sopstvenu inicijativu i odgovornost i smatrate se odgovornim za poštovanje važećih lokalnih zakona.
Ovi Uslovi se tumače u skladu sa zakonima Republike Srbije i neće se primenjivati načela o rešavanju neusaglašenosti zakona.

WebMarket.rs može revidirati ove Uslove bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta. Povremeno posećujte ovu stranicu da biste pregledali Uslove koji trenutno važe. Određene odredbe ovih Uslova mogu se zameniti izričito navedenim pravnim obaveštenjima i uslovima dostupnim na određenim stranicama ovog web sajta.

Podaci koje prosleđuje korisnik (Popunjavanjem formulara za unos oglasa, popunjavanjem formulara za registraciju korisnika ili izmenom podataka o korisniku) se smatraju vlasništvom portala.

Lični podaci koje popunite pri registraciji ili izmeni ličnih podataka u svrhu slanja ili dobijanja ponuda ili usluga biće tretirani u skladu sa našim dokumentom o privatnosti.


WebMarket.rs na ovoj lokaciji ne želi od Vas da prima poverljive ili druge informacije kojima ne može slobodno da raspolaže.
Svi materijali, informacije ili druga saopštenja koja prenosite ili šaljete na ovu lokaciju neće se smatrati poverljivim i onima kojima se ne može slobodno raspolagati. WebMarket.rs nema nikakve obaveze prema ovim informacijama. Naši zaposleni mogu da kopiraju, otkrivaju, distribuiraju, primenjuju ili na drugi način koriste saopštenja i sve podatke, slike, zvukove, tekst i sve ostale materijale u njima sadržane za bilo koje odnosno za sve komercijalne i nekomercijalne svrhe.

U ovu grupu podataka ne spadaju vaši lični podaci. Njih, u skladu sa našom Politikom privatnosti, koristimo samo za internu upotrebu, ne obelodanjujemo niti prosleđujemo trećim licima ukoliko podaci nisu direktno vezani za funkcionisanje portala odnosno prikaz oglasa (za robu ili usluge), već koristimo isključivo za potrebe obrade vaših oglasa ili ponuda.

Upotreba portala WebMarket.rs
Dupliciranje istih oglasa nije dozvoljeno niti je dozvoljeno postavljati oglase u kategorije kojima ne pripadaju. Duplirani oglas podrazumeva korišćenje iste slike, istog teksta ili istog naslova u okviru oglasa.
Postavljanje više različitih oglasa u vezi istog predmeta prodaje (spamovanje portala) nije dozvoljeno.
Duplicirani oglas podrazumevaju iste oglase za izmenjenim naslovom, slikom ili delom sadržaja u opisu oglasa.
Nije dozvoljeno postavljanje više oglasa u okviru jednog (bilo u okviru opisa oglasa, bilo u vidu slika vezanih za oglas). Oglasi su besplatni i možete postaviti neograničen broj oglasa, za svaku uslugu / predmet prodaje pojedinačno.
Zabranjeno je slanje ili prenošenje na ovu lokaciju ili sa nje bilo kojih nezakonitih, pretećih, uvredljivih, klevetničkih, opscenih, pornografskih, oglasa lične prirode ili drugih materijala koji su u suprotnosti s bilo kojim važećim zakonom ili pravilima korišćenja ovog portala.
Neprikladni oglasi, oglasi koji nemaju veze sa oglašavanjem robe ili usluga, oglasi koji su nepismeno napisani ili nepotpuni oglasi će biti obrisani bez upozorenja.
Oglasi pisani svim velikim slovima će biti automatski konvertovani u mala slova (rezultati mogu biti neočekivani).
Naslovi oglasa pisani velikim slovima će biti konvertovani u mala slova.
Portal WebMarket.rs zadržava pravo da izvrši korekturu sadržaja oglasa bez promene osnovnog smisla oglasa, a bez prethodne najave ili obijašnjenja.
Ukoliko dođe do greške, kontaktirajte nas sa strane "kontakt" i greška će biti ispravljena u najkraćem mogućem roku.

Veze ka drugim Web lokacijama van portala
Veze sa ove lokacije (web sajta ili web servera) ka lokacijama van Webmarket.rs portala su obezbeđene isključivo da bi vam olakšale rad. WebMarket.rs ne proverava tekst oglasa unešen od strane klijenata i ne snosi odgovornost ukoliko se u tekstu oglasa pojavi eksterna lokacija bilo kog tipa. Ukoliko naiđemo na link ka eksternoj lokaciji koja nije u saglasnosti sa uslovima korišćenja portala, link ćemo obrisati bez prethodne najave. Korišćenje eksternih veza ili linkova može imati kao posledicu napuštanje portala. WebMarket.rs nije odgovoran za sadržaje koji se nalaze na linkovanim lokacijama van portala ili servera na kome se portal nalazi. Samim tim, ne podržavamo i ne dajemo nikakve izjave o njima, kao ni o bilo kojim informacijama, softveru ili drugim proizvodima ili materijalima koji se tamo nalaze, ili bilo kojim rezultatima koji se mogu dobiti njihovim korišćenjem. Ako odlučite da pristupite nekoj od linkovanih eksternih Web lokacija to radite isključivo na sopstveni rizik.

Reklamiranje i/ili linkovanje ka drugim portalima koji se bave sličnim ili istim uslugama (oglašavanje prodaje, preprodaje, pružanja usluga,...) sa teritorije Srbije i bivše Jugoslavije nije dozvoljeno u oglasima i takvi linkovi će biti obrisani. Ukoliko postavljate proizvod ili uslugu čiji se opis nalazi na nekom od svetskih portala (ebay, craigslist, amazon, DX, alibaba, aliexpress...) uz opis možete ostaviti i link.

Politika privatnosti
Sve informacije vezane za komunikaciju ili transakcije između kupca i prodavca se smatraju poslovnom tajnom i prema njima se treba ophoditi skladno zakonskim propisima Republike Srbije.
Lični podaci registrovanih korisnika se tretiraju kao poslovna tajna i neće biti korišćeni ni na koji način niti javno prikazivani. Lični podaci služe isključivo za internu komunikaciju i samo za to će biti korišćeni.


Odgovornost za sadržaj oglasa
Portal WebMarket.rs ne odgovara za sadržaj oglasa i eventualne zloupotrebe, samim tim, ne snosi nikakvu odgovornost za dogovore i komunikaciju između samih članova (prodavaca ili kupaca ili ponuđača). Sve transakcije se vrše nezavisno od portala i portal je tu samo kao olakšica za komunikaciju i predstavljanje roba ili usluga članova portala.

Uko­liko je korisnik prekršio autorsko pravo ili bilo koje drugo srodno pravo trećeg lica, sam snosi odgovornost za svoje delo, portal WebMarket.rs će ukloniti sadržaj koji je predmet kršenja autorskih prava sve do razrešenja spora, a po završetku spora postupiti po nalogu više instance.
Oglašivač koji se odlučio da učini javnim bilo koje podatke koji omogućavaju ličnu identifikaciju, čini to na sopstvenu odgovornost.

Portal WebMarket zadržava pravo da bez prethodnog obaveštenja obriše oglase koji se ne slažu sa gore navedenim uslovima i po potrebi blokira korisnika koji uslove ne poštuje.

Predložite novu kategoriju Imate sugestiju ili predlog Imate problem?
Besplatna android igra - voznja aviona - unistavanje kapija - borba sa neprijateljima