Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Univerzalni daljinci za kapije, rolo i segmentna vrata, rampe...

Elektronika / Elektromotori Elektronika / Elektromotori | Unešen: | pre čeriri nedelje | Pregledi: 36
Univerzalni daljinci za kapije, rolo i segmentna vrata, rampe...
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika dracom (12)
Skraćen link:
Unešen: | pre čeriri nedelje | Pregledi: 36
Količina: 1
Stanje: Novo
Grad: Beograd
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Univerzalni daljinski upravljač italijanskog proizvođača WHY-EVO za automatske kapije, vrata, roletne... je još jedan korak napred u razvoju daljinskih upravljača. To je jedan izuzetan daljinski upravljač koji se može koristiti za kontrolu 4 različita uređaja, koji ćak nisu od istog proizvođača, niti rade na istoj frekvenciji niti su modulisani istom tehnologijom.
Ovaj daljinski upravljač ne kopira samo fiksne kodove, već može da kopira plivajući kod većine proizvođača. WHY-EVO može da radi na AM (amplitudno-modulisanim) i FM (frekventno-modulisanim) frekvencijama 280-868MHz.

Bitno je znati da se sa ovim daljincem ne kopira daljinac na daljinac već dugme na dugme. Tko da jedno dugme možete koristiti da kontrolišete kapiju sa Beninca motorom, na drugo malu kapiju sa Nice centralom, treće dugme koristite da kontrolišete segmentna vrata sa Came motorom a četvrto rolo vrata sa Somfy motorom.

WHY-EVO se i dalje razvija te ga tako ima u verziji 11 gde je dopunjena lista podržanih daljinaca i ovaj daljinac može sa pravom da ponese ime univerzalnog daljinca za automatske uređaje.

Listu kompaktibilnih daljinskih upravljača možete pogledati na:
https://www.dracom.net/univerzalni-daljinski-upravljaci/

Kontakt: Vladimir Ilić 061/24-13-946
Svi oglasi korisnika dracom (12)

Univerzalni daljinci za kapije, rolo i segmentna vrata, rampe...Univerzalni daljinci za kapije, rolo i segmentna vrata, rampe...Univerzalni daljinci za kapije, rolo i segmentna vrata, rampe...Univerzalni daljinci za kapije, rolo i segmentna vrata, rampe...Univerzalni daljinci za kapije, rolo i segmentna vrata, rampe...
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji.