Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

TIENS Cink

Medicina i oprema / Narodna i alternativna medicina Medicina i oprema / Narodna i alternativna medicina | Unešen: | pre tri nedelje | Pregledi: 5
TIENS Cink
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika ekoducan (127)
Skraćen link:
Unešen: | pre tri nedelje | Pregledi: 5
Količina: 45
Stanje: Novo
Grad: Beograd
Telefon:

Prodajem 1452.00 din

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Cink je jedan od mikro elemenata koji su ključni za pravilno funkcionisanje tela. Neophodan je za aktivnost preko 200 različitih enzima uključujući one koji su uključeni u sintezu proteina DNK i RNK. Takođe je odgovoran za ispravnu deobu ćelija. Zbog tog razloga, naročito je značajan za razovj fetusa (npr. može sprečiti oštećenja nervne cevi) Značajna uloga cinka je u održavanju pravilnog nivoa vitamina A u krvnoj plazmi, koji je ključan za zdrav vid.
Mala količina ovog elementa obezbeđuje ispravnu funkciju kože i sluzokože, i time igra značajnu ulogu u održavanju njihovog zdravog izgleda. Lako prepoznatljivi znakovi nedostatka ovog vitamina mogu biti nesavršenosti kože ili noktiju i kose koji gube sjaj postaju krti. Cink je ključan za mnoge hormone, na primer hormon rasta ili gonadotropini – hormoni odgovorni za pravilan razvoj genitalija (naročito kod muškaraca).
Cink je neophodan za funkciju pankreasa i tiroidne žlezde. Igra značajnu ulogu u skladištenju insulina i transformaciji tiroksina (T4) u trijodtironina (T3). Tiroksin, tiroidni hormon, određuje brzinu metabolizma.
Telo se snabdeva cinkom uglavnom kroz ishranu. Najveće količine ovog elementa mogu se naći u teletini, svinjetini i pilećoj jetri, morskoj hrani (npr. ostrigama, krabama), integralnom hlebu, semenu bundeve, orasima, jajima, sirevima, mesu (naročito crvenom) i grizu. Pojedinci koji su pod rizikom od nedostataka cinka su oni na niskokaloričnom režimu ishrane, vegeterijanci, ljudi koji konzumiraju dosta slatkiša, trudne žene, stariji i deca.
U slučaju nedostataka cinka, uprkos dobro izbalansiranoj ishrani, suplementacija može pomoći. TIENS Cink preparat pomaže u održavanju odgovarajućeg nivoa cinka u telu.
Preparat sadrži cink u obliku cink laktata, koji telo lako apsorbuje. Glukoza i protein kokošijeg jaja u prahu , pokazuju najveću biološku vrednost, smatraju se superiornim u poređenju sa drugim tipovima proteina pošto sadrže velike količine amino kiselina, koje treba da budu unete putem hrane.

Sastojci prisutni u preparatu:

- poboljšava stanje kose i noktiju, i pospešuju njihov rast,
- ima povoljan efekat na izgled kože (pomaže u borbi protiv akni, proizvodnji viška sebuma, - - ubrzava zaceljivanje rana, doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa koji ubrzava starenje),
- podržava prirodne mehanizme odbrane tela,
- ima povoljan efekat na vid,
- podržava funkciju slezene,
- pokazuje pozitivno dejstvo na čulo ukusa i poboljšava apetit,
- može doprineti poboljšanju memorije i percepcije,
- prema tradicionalnoj kineskoj medicini poboljšava . prema tradicionalnoj kineskoj medicini poboljšava libido. Kod muškaraca, takođe doprinose boljem funkcionisanju prostate. Igraju važnu ulogu u proizvodnji i održavanju sperme aktivnom.

Poručivanje je putem e-maila: tienspreparati@gmail.com ili na broj 064 322 77 51, a isporuka je brzom poštom na adresu kupca (troškovi dostave nisu uračunati u cenu) ili lično preuzimanje u Beogradu.


.
Svi oglasi korisnika ekoducan (127)

TIENS CinkTIENS CinkTIENS CinkTIENS Cink
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji.