Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Sutomore, apartman i sobe – iznajmljujem

Turizam i ugostiteljstvo / Apartmani Turizam i ugostiteljstvo / Apartmani | Unešen: | pre godinu dana | Pregledi: 107
Sutomore, apartman i sobe – iznajmljujem
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika oglasoglasavanj (242)
Skraćen link:
Unešen: | pre godinu dana | Pregledi: 107
Količina: 1
Stanje: U tekstu oglasa
Grad: Novi Sad
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Sutomore, iznajmljujem apartman i sobe. Kuca Rabrenovic je udaljena od obale 600 m oko 10 min pešice i 300 m od autobuske stanice, železničke stanice, pijace, diskonta VOLI i AROME. Objekat je lepo opremljen. Poseduje dve etaže i dva lepo uredjena dvorišta za odmor i rekreaciju.
Prva etaža: Dve dvokrevetne sobe, tri trokrevetne i jedna četvorokrevetna soba. Cetiri kupatila, kuhinja za sve ukucane i terase za sedenje. Cena od 5e do 8e po osobi plus boravišna taksa. Cene zavise od datuma.
Druga etaža (lux oprema): Tri spavace sobe (francuski ležajevi) sa terasama. Veliki dnevni boravak 45 m² sa stilskim nameštajem. U sastavu su kuhinja, kupatilo i toalet. Predivan apartman od 100 m².Ceo sprat je predviđen za 7-8 osoba a može i pojedinacno. Cena od 8e do 10e plus boravišna taksa. Cene zavise od datuma.
Web sajt: www.apartmanizlata.com
E- mejl: zlata.rabrenovic@gmail.com
Kontakti: +38121530309 ; +381641657393

Svi oglasi korisnika oglasoglasavanj (242)

Sutomore, apartman i sobe – iznajmljujemSutomore, apartman i sobe – iznajmljujemSutomore, apartman i sobe – iznajmljujemSutomore, apartman i sobe – iznajmljujemSutomore, apartman i sobe – iznajmljujemSutomore, apartman i sobe – iznajmljujemSutomore, apartman i sobe – iznajmljujemSutomore, apartman i sobe – iznajmljujem
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji.