Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Riblji restoran Novi Sad

Hrana, pića, sirovine i trgovina / Meso i prerađevine od mesa Hrana, pića, sirovine i trgovina / Meso i prerađevine od mesa | Unešen: | pre tri nedelje | Pregledi: 19
Riblji restoran Novi Sad
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika dirwienna (47)
Skraćen link:
Unešen: | pre tri nedelje | Pregledi: 19
Količina: 1
Stanje: Novo
Grad: Novi Sad
Telefon:

Pozvati

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Riblji restoran Novi Sad
Na obali Dunava, vreme stoji... Tambura i Vojvođanska, romska, starogradska muzika, a riba domaća i najbolja, uz Fruškogorska vina i domaću rakiju. Pobegnite od vremena ovih dana.
Beg u uživanje
Na samo pet kilometara od centra Novog Sada u naselju Kamenjar, u prirodnoj oazi, u neposrednoj blizini Dunava, nalazi se ČARDA MAČAK. Okruženi prirodom bićete izolovani od gradske buke i možete se opustiti uz najbolju riblju čorbu u gradu, neke od raznovrsnih ribljih specijaliteta, ili možete odabrati neka od jela sa roštilja! A u večernjim satima, tamburaši!
Vrhunski specijaliteti, alaska riblja čorba i riblji paprikaš bez kostiju, pečena i pohovana riba, som, smuđ, kečiga ili pastrmka. Specijalitet kuće su dimljeni šaran i smuđ orli.
Hrana je vrhunskog kvaliteta zahvaljujući receptima starih dunavskih alasa. Ponuda pića je standardna, upotpunjena fruškogorskim vinima.
Čarda „Mačak“ Vas vraća u prošla vremena. Kod nas je vreme stalo. Dođite da uživate u specijalitetima dunavskih alasa u hladu pored Dunava. Možete nas naći na adresi: Kamenjar BB, 21000 Novi Sad.Cekamo Vas !
Vise informacija na nasem : http://www.cardamacaknadunavu.com/
Konatkt tel:064/1231934

Svi oglasi korisnika dirwienna (47)

Riblji restoran Novi SadRiblji restoran Novi SadRiblji restoran Novi SadRiblji restoran Novi SadRiblji restoran Novi SadRiblji restoran Novi SadRiblji restoran Novi SadRiblji restoran Novi Sad
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji.