Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

REHAU PVC stolarija Argus inzenjering

Građevina, materijal i usluge / Vrata i prozori, PVC, drvo, AL Građevina, materijal i usluge / Vrata i prozori, PVC, drvo, AL | Unešen: | pre šest meseci | Pregledi: 77
REHAU PVC stolarija Argus inzenjering
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika snezaoglasi (742)
Skraćen link:
Unešen: | pre šest meseci | Pregledi: 77
Količina: 1
Stanje: Novo
Grad: Beograd
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Rehau je Nemački brend i svetski lider u polimernim rešenjima, poznat po vrhunskim performansama i prepoznatljivom dizajnu. Kombinacija najsavremenije tehnologije i stila postavila ih je kao lidere na tržištu sa ogromnim iskustvom. Rehau je reč koja vam daje sve, od prozora do vrata koja dolaze u svim oblicima, veličinama i stilovima.
PVC stolarija REHAU je sinonim izvanrednosti i istrajnosti. Stolarija REHAU nudi Vam pouzdan kvalitet i dizajn. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, izuzetno otpornim na atmosferske uticaje i jednostavna je za održavanje.
Proizvodno preduzeće za izradu i montažu čeličnih hala, stambenih kontejnera i PVC stolarije. Poslujemo od 2002. godine sa više od 30 radnika. U poslednjih 10 godina veoma uspešno sarađujemo sa nemačkom firmom REHAU na polju PVC stolarije, a razvili smo i poseban program stambenih kontejnera i mini objekata za razne namene.
Otvorili smo predsavništvo u BEOGRADU na VIDIKOVCU (Kneza višeslava 63)
Storariju radimo po meri i ponudu možemo dati i na osnovu vasih dimenzija.

argusoglasi2@gmail.com 064/852-0420

Svi oglasi korisnika snezaoglasi (742)

REHAU PVC stolarija Argus inzenjeringREHAU PVC stolarija Argus inzenjeringREHAU PVC stolarija Argus inzenjeringREHAU PVC stolarija Argus inzenjeringREHAU PVC stolarija Argus inzenjeringREHAU PVC stolarija Argus inzenjeringREHAU PVC stolarija Argus inzenjeringREHAU PVC stolarija Argus inzenjering
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji.