Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

RASPRODAJA - VideoMate C500 - kartica za konvertovanje audio signala u digitalne

Audio - video, Radio i TV / Ostalo Audio - video, Radio i TV / Ostalo | Unešen: | Pregledi: 148
RASPRODAJA - VideoMate C500 - kartica za konvertovanje audio signala u digitalne
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika daki (22)
Skraćen link:
Unešen: | Pregledi: 148
Količina: 1
Stanje: Polovno (Odlično stanje)
Grad: Lebane
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Prodajem VideoMate C500 PCI Capture karticu sa pripadajucim kablovima. Kartica se koristi za prebacivanje analognih signala snimljenih na Vasem DV kamkorderu, V8, VHS kasetama, DVD rekorderu, VCD plejeru i kamerama u digitalni signal koji mozete obradjivati na racunaru.Pored kablova za analogno preuzimanje signala tu su i dva konektora (firewire - IEEE1394) za digitalni prijem signala sa DV i D8. Jedan je interni a drugi je eksterni. Kartica se lako prikljucuje na racunar, putem PCI slota na maticnoj ploci Vaseg racunara.- Znaci, kartica sluzi za "hvatanje" video signala i njegovo cuvanje na racunar radi kasnijeg snimanja na VCD, DVD.

- PCI interfejs za povezivanje na PC

- Dva dodatna ieee1394 konektora (digitalni ulaz)

- Analogni ulaz (signal) - S-Video, kompozitni i stereo audio

- Kartica je PAL i NTSC kompatibilna

- Moze da radi sa Win XP/Vista/7

- Minimalni sistemski zahtevi su: P4 2GHz/512 Ram/DirectX 9Uz karticu i kablove ne ide nista vise. U paketu bi trebalo da bude i disk sa Corel VideoStudio 11 SE i Corel DVD MovieFactory 5 SE ali oni su tokom selidbe izgubljeni. Kutija takodje ne ide jer je i ona izgubljena.Kartica je svojevremeno radila i kao takva je ostavljena. Na njoj ne postoje ostecenja, ogrebotine i slicno. Shodno tome, cena kartice i kabla je mislim adekvatna.Svi koji prebacuju fajlove sa kaseta ili analognih uredjaja ce naci ovaj uredjaj korisnim. Cena je prihvatljiva pa lako mozete prebaciti vase snimke u digitalni oblik. Mozete to uraditi za sebe a kasnije to raditi i drugima, za novcanu nadoknadu pa cete ulozeni novac zacas vratiti.Uredjaj jeftino prodajem a ako pogledate moje druge oglase i kupite jos nesto, ustedecete na postarini. Na kupovinu vise stvari dajem i popust, naravno.Kontaktirajte me ovde na sajtu ili sms-om. Nisam u mogucnosti da se javljam na telefon, zbog posla. Uplata na racun bi mi najvise odgovarala. Nekad moze i pouzecem. Saljem postexpress-om ili kako vi zelite.
Svi oglasi korisnika daki (22)

RASPRODAJA - VideoMate C500 - kartica za konvertovanje audio signala u digitalneRASPRODAJA - VideoMate C500 - kartica za konvertovanje audio signala u digitalneRASPRODAJA - VideoMate C500 - kartica za konvertovanje audio signala u digitalneRASPRODAJA - VideoMate C500 - kartica za konvertovanje audio signala u digitalneRASPRODAJA - VideoMate C500 - kartica za konvertovanje audio signala u digitalneRASPRODAJA - VideoMate C500 - kartica za konvertovanje audio signala u digitalne
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji.