Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Pvc stolarija vrhunski kvalitet ARGUS INŽENJERING

Građevina, materijal i usluge / Vrata i prozori, PVC, drvo, AL Građevina, materijal i usluge / Vrata i prozori, PVC, drvo, AL | Unešen: | pre četiri meseca | Pregledi: 30
Pvc stolarija vrhunski kvalitet ARGUS INŽENJERING
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika argus01 (46)
Skraćen link:
Unešen: | pre četiri meseca | Pregledi: 30
Količina: 1
Stanje: U tekstu oglasa
Grad: Beograd
Telefon:

Prodajem 1.00

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Rehau je Nemački brend i svetski lider u polimernim rešenjima, poznat po vrhunskim performansama i prepoznatljivom dizajnu. Kombinacija najsavremenije tehnologije i stila postavila ih je kao lidere na tržištu sa ogromnim iskustvom. Rehau je reč koja vam daje sve, od prozora do vrata koja dolaze u svim oblicima, veličinama i stilovima.

PVC stolarija REHAU je sinonim izvanrednosti i istrajnosti. Stolarija REHAU nudi Vam pouzdan kvalitet i dizajn. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, izuzetno otpornim na atmosferske uticaje i jednostavna je za održavanje.

Proizvodno preduzeće za izradu i montažu čeličnih hala, stambenih kontejnera i PVC stolarije. Poslujemo od 2002. godine sa više od 30 radnika. U poslednjih 10 godina veoma uspešno sarađujemo sa nemačkom firmom REHAU na polju PVC stolarije, a razvili smo i poseban program stambenih kontejnera i mini objekata za razne namene.
0648520416
www.argus-eng.co.rs
Svi oglasi korisnika argus01 (46)

Pvc stolarija vrhunski kvalitet ARGUS INŽENJERINGPvc stolarija vrhunski kvalitet ARGUS INŽENJERINGPvc stolarija vrhunski kvalitet ARGUS INŽENJERINGPvc stolarija vrhunski kvalitet ARGUS INŽENJERINGPvc stolarija vrhunski kvalitet ARGUS INŽENJERINGPvc stolarija vrhunski kvalitet ARGUS INŽENJERINGPvc stolarija vrhunski kvalitet ARGUS INŽENJERINGPvc stolarija vrhunski kvalitet ARGUS INŽENJERING
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji.