Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

PRIRODNA CREVA,CREVA JAGNJECA,OVCIJA CREVA, CREVA ZA ROSTILJ KOBASICU, SVINJSKA CREVA,

Turizam i ugostiteljstvo / Ostalo
PRIRODNA CREVA,CREVA JAGNJECA,OVCIJA CREVA, CREVA ZA ROSTILJ KOBASICU, SVINJSKA CREVA,
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika cvetenic (5)
Skraćen link:
Unešen: | Pregledi: 301
Količina: 1000
Stanje: U tekstu oglasa
Grad: Sremska Mitrovica
Telefon:
Mobilni:

Prodajem Cena po dogovoru

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
INTERNET PRODAJA. Creva Ovcija za Kobasice,Mrezice za rolovanje i Biber POGLEDAJ KATALOG https://youtu.be/InY0CVnI1xc Datum oglasa:11.05.2017.ZA SVE INFORMACIJE JAVITE SE RADI 022/623-131,064/23-22-577.
SVU ROBU ŠALJEMO NA VASU ADRESU BRZOM POŠTOM POST-EXPRESOM.GARANTUJEMO ZA TAČNOST UNETIH PODATAKA U OGLASU.POGLEDAJ KATALOG www.facebook.com/czclipsproduction/fotografije Creva Za Kobasice, Rostiljske i Domace Ovcija Creva KALIBRISANA na veliko i malo Ø20-22,22-24,24+mm. Svinjska Creva KALIBRISANA 10m. Svinjska Creva KALIBRISANA 100m(Ø28-30,30-32,32-34 mm,) GOTOVE KOMPLETNE ZAČINSKE SMEŠE ZA ROŠTILJSKU, DOMACU,ČAJNU I KULEN. MREZICE ZA ROLOVANJE POGLEDAJ https://youtu.be/ZBnYRuv2bTA Mrezice za rolovanje, za PILIĆE na 50m. Mrezice za rolovanje, za PILIĆE na 5m. Mrezice za rolovanje, za MESO na 5m. Mrezice za rolovanje, za MESO na 50m. Mrezice za susenje na 50m.
Svi oglasi korisnika cvetenic (5)

PRIRODNA CREVA,CREVA JAGNJECA,OVCIJA CREVA, CREVA ZA ROSTILJ KOBASICU, SVINJSKA CREVA,PRIRODNA CREVA,CREVA JAGNJECA,OVCIJA CREVA, CREVA ZA ROSTILJ KOBASICU, SVINJSKA CREVA,PRIRODNA CREVA,CREVA JAGNJECA,OVCIJA CREVA, CREVA ZA ROSTILJ KOBASICU, SVINJSKA CREVA,PRIRODNA CREVA,CREVA JAGNJECA,OVCIJA CREVA, CREVA ZA ROSTILJ KOBASICU, SVINJSKA CREVA,PRIRODNA CREVA,CREVA JAGNJECA,OVCIJA CREVA, CREVA ZA ROSTILJ KOBASICU, SVINJSKA CREVA,PRIRODNA CREVA,CREVA JAGNJECA,OVCIJA CREVA, CREVA ZA ROSTILJ KOBASICU, SVINJSKA CREVA,PRIRODNA CREVA,CREVA JAGNJECA,OVCIJA CREVA, CREVA ZA ROSTILJ KOBASICU, SVINJSKA CREVA,PRIRODNA CREVA,CREVA JAGNJECA,OVCIJA CREVA, CREVA ZA ROSTILJ KOBASICU, SVINJSKA CREVA,
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji!