Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Otkup automobila

Automobili i motori / Fiat Automobili i motori / Fiat | Unešen: | Pregledi: 503
Otkup automobila
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika otkupautomobila (1)
Skraćen link:
Unešen: | Pregledi: 503
Količina: 99
Stanje: Upotrebljivo
Grad: Beograd
Telefon:

Kupujem 5000.00

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Otkup polovnih i novih automobila u  Beogradu se bavi procenom i otkupom automobila sa  isplatom u istom danu. Bez obzira na stanje vaseg automobila mi ga otkupljujemo, procenu vrednosti vrsimo na osnovu EuroTax kataloga i stanja na trzistu ponude i potraznje.
Procedura je krajnje jednostavna vi cete nas pozvati ili popuniti nas online upitnik za otkup polovnih ili novih automobila, i posto vam i saopstimo otkupnu cenu vaseg automobila ukoliko vam odgovara mi cemo u nakracem vremenskom roku doci i isplatiti vas za vas automobil. 
Da bi vi mogli da prodate vas automobil potrebno je da imate overen kupoprodajni ugovor ili da ste vi vlasnik automobila.
Neki od najatraktivnijih marki i modela za otkup su sledeci automobili:
Audi A3, Audi A4, Audi A6, Opel Astra G, Volkswagen Golf 2, Volkswagen Golf 4, Fiat Punto, BMW Serija 3, Renault Megane,
Fiat Stilo, Volkswagen Passat B5.5, Volkswagen Golf 5, Volkswagen Golf 3, Peugeot 307, Renault Clio, Ford Focus... i svi ostali modeli automobila.
Pozovite nas i besplatno cemo vam proceniti vas automobil to mozete uciniti svakog dana u vremenu od 09-22h na tel: 064 612 96 31
http://otkupautomobila.com/


Svi oglasi korisnika otkupautomobila (1)

Otkup automobila
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji.