Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Otiraci za firme

Usluge / Ostale usluge Usluge / Ostale usluge | Unešen: | pre tri nedelje | Pregledi: 16
Otiraci za firme
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika dirwienna (47)
Skraćen link:
Unešen: | pre tri nedelje | Pregledi: 16
Količina: 1
Stanje: Novo
Grad: Beograd
Telefon:

Pozvati

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Otiraci za firme
Cleanmate doo svojim korisnicima obezbeđuje upotrebu uvek efikasnog otirača za njihov poslovni prostor. Proces zamene korišćenog čistim otiračem traje svega nekoliko sekundi i ne narušava svakodnevne poslovne aktivnosti naših klijenata. Zamena otirača se obavlja u jednakim vremenskim intervalima, u zavisnosti od potrebe i dogovora. Klijent je oslobođen bio kakve početne investicije s obzirom an to da od Cleanmate-a ne kupuje otirač, već ga dobija na korišćenje za vreme ugovorene saradnje.
Za sve potrebne informacije i savete u vezi sa odabirom, veličinom i bojom otirača na raspolaganju Vam je iskusan tim naših komercijalista. Ova služba će Vam na licu mesta, svojim stručnim savetom, pomoći da upotpunite poslovno okruženje, preporučujući najadekvatniji otirač kako bi se što manje nečistoće unosilo u Vaš prostor.
Pored palete jednobojnih otirača, naša kompanija Vam pruža mogućnost da sami osmislite originalan dezen Vašeg otirača u vidu simbola, teksta, crteža, ili sa logoom Vaše kompanije a naši dizajneri će realizovati vaše početne zamisli.


Svi oglasi korisnika dirwienna (47)

Otiraci za firmeOtiraci za firmeOtiraci za firmeOtiraci za firmeOtiraci za firmeOtiraci za firmeOtiraci za firme
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji.