Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

NOVO Najbolja zelena Profesionalna lampa za lov PRO X76

Lov i ribolov / Lovačke lampe i optika
NOVO Najbolja zelena Profesionalna lampa za lov PRO X76
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika hunter76 (8)
Skraćen link:
Unešen: | pre godinu dana | Pregledi: 72
Količina: 1
Stanje: Novo
Grad: Pančevo
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
NOVO Najbolja zelena Profesionalna lampa za lov PRO X76

PRO-X76 napravljena je na frekvenciji od 507nm sto je manje primetna za zivotinje od drugih lampi, osim infracrvenim iluminatorima IC-X76 koji su skroz nevidljivi i najbolji - ali njih možete koristiti samo ako imate noćnu optiku „Night Vision“ za razliku od ove zelene za koju ne morate imati nocnu optiku. Uz dosta muke i mnogo testiranja uspeli smo da napravimo daleko najbolju Profesionalnu lampu za lov, defitivno bolja od svih ostalih lampi.

- Druge snažne, skupe bele lampe ili neke koje koriste filtere u boji, životinje ih odmah uočavaju i naravno pobegnu. Ova zelena lampa PRO-X76 radi na (507nm) i svetli izrazito posebnu nijansu zelene boje koja može privući planktone i ribe, ali je proverena i najbolje se pokazala upravo za lov jer je manje vidljiva za sve divlje i domaće životinje. Zapravo sve životinje vide ovu svetlost ali neke od njih ostaju nepokretne-(skamenute), neke se povuku par koraka ali posle par sekundi se same vrate u ovaj zelenkasti snop (pogotovo divlje svinje), a neke životinje jednostavno i dalje se ponašaju potpuno normalno. To su nam potvrdili lovci pri testiranju ovih lampi.

U PRO-X76 ubačen je specijalni veoma moćan emiter koji ne možete naći u prodaji, fokus je stabilan i ubačeno je kvalitetno mineralno extra-clear staklo, pa ništa ne treba podesiti jer se snop svetla minimalno reflektuje iz stakla. Korišćeno o-ring gumice, tečno srebro, termo lepak, termoskupljajuća guma i nyogel mast. Ova lampa je napravljena da izdrži trzaj puške za sve kalibre. Ima zaštitu (IPX8)-može po vodi, kiši, snegu, ima zaštitu od pregrevanja (ground-hlađenje) i izdrži veoma hladne zime do -25C. Na neki način mogu reći ova lampa je neuništiva i jako kvalitetna. Saobraćajni znak pored puta osvetljava ga na preko 1000 metara što je neverovatno koliko je ova profesionalna X76 lampa fantastično snažna, moćna i dobro je imati takvu lampu!

- Komplet sadrži: Taktički mikroprekidač-prekidač, poseban prekidač, samsung punjivu snažnu bateriju sa zaštitom, automatski punjač, aluminjumski univerzalni nosač za pušku, uputstvo kao i poklon privezak sa lovačkim karabinom.

Ceo komplet samo 6000din.
Srećan lov i „ DOBAR POGLED“

Svi oglasi korisnika hunter76 (8)

NOVO Najbolja zelena Profesionalna lampa za lov PRO X76NOVO Najbolja zelena Profesionalna lampa za lov PRO X76NOVO Najbolja zelena Profesionalna lampa za lov PRO X76NOVO Najbolja zelena Profesionalna lampa za lov PRO X76NOVO Najbolja zelena Profesionalna lampa za lov PRO X76
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji!