Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

- NOVO 940nm IC X76 iluminator Night Vision IR Noćna Optika Lov

Lov i ribolov / Lovačke lampe i optika
- NOVO 940nm IC X76 iluminator Night Vision IR Noćna Optika Lov
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika hunter76 (8)
Skraćen link:
Unešen: | pre godinu dana | Pregledi: 59
Količina: 1
Stanje: U tekstu oglasa
Grad: Pančevo
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
- NOVO 940nm IC X76 iluminator Night Vision IR Noćna Optika
    Ovo su najbolji profesionalni Infra-Crveni IC-X76 iluminatori ili pojačivaci noćne optike. Na raspolaganju su dva modela; X76-A(840-865nm) i X76-B(915-940nm).
 -Ovi IC su manje vidljivi za životinje od svih ostalih IC sa ovom frekvencijom i najsnažniji su iluminatori od svih ostalih 940nm. Daleko su jači i bolji od skoro svih fabričkih, skupljih iluminatora, da ne pominjem kineske lampe itd. Koji god biste kupili, treba znati da ovaj IC-X76 pobeđuje. Ovo vam govorim iz iskustava prezadovoljnih lovaca sa teritorije Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, pa čak i Rumunije i Austrije. Preko 200 komada prodatih za godinu dana što je neverovatno.
- Prednost IC X-76(B): (915-940nm) je što ima veoma visoku frekvenciju, neprimetan za životinje pa se slabije vidi od 850nm zbog ove frekvencije. X76-(B): (940nm) smatraju lovci da osvetljava 100-180m. (zavisi od vaše optike) što ga čini najjačim iluminatorom sa ovom visokom frekvencijom.   Ako imate dobru optiku i ne lovite na velikim daljinama onda za vas je najbolji ovaj X76(B). Kompatibilan je sa noćnim digitalnim uređajima i malo novijim noćnim optikama.
  - U iluminator X-76(B) je stavljena termoskupljajuća guma, ubačen specijalni IR-emiter koji se ne može naći u slobodnoj prodaji, ubačeno Stone-ExtraClear "Antireflex" staklo koja ne vraća svetlost, silikonske O-ring gumice, tečno srebro, termo lepak i Nyogel-mast. Tako da njemu ne smeta ni kiša ni vrlo niske temperature, a neće doći ni do pregrevanja zbog ground-hlađenje, plus X-76 napravljen je da izdrži trzaj puške za sve kalibre pa na neki način ovaj IC je neuništiv.
  - Komplet sadrži: Taktički mikroprekidač-prekidač, poseban prekidač, samsung punjivu bateriju sa zaštitom, automatski punjač, kožna futrola, aluminjumski nosać za pušku, uputstvo kao i poklon privezak sa lovačkim karabinom.
             Ceo komplet samo 6000din.                
                  Srećan lov i  "DOBAR POGLED"
https://www.youtube.com/watch?v=nh9pkM_C3Vw

Svi oglasi korisnika hunter76 (8)

- NOVO 940nm IC X76 iluminator Night Vision IR Noćna Optika Lov- NOVO 940nm IC X76 iluminator Night Vision IR Noćna Optika Lov- NOVO 940nm IC X76 iluminator Night Vision IR Noćna Optika Lov- NOVO 940nm IC X76 iluminator Night Vision IR Noćna Optika Lov- NOVO 940nm IC X76 iluminator Night Vision IR Noćna Optika Lov
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji!