Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

- NOVO 850nm IC X76 iluminator Night Vision IR Nocna Optika

Lov i ribolov / Lovačke lampe i optika
- NOVO 850nm IC X76 iluminator Night Vision IR Nocna Optika
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika hunter76 (8)
Skraćen link:
Unešen: | pre godinu dana | Pregledi: 51
Količina: 1
Stanje: Novo
Grad: Pančevo
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
- NOVO 850nm IC X76 iluminator Night Vision IR Nocna Optika

Ovo su najbolji profesionalni Infra-Crveni IC-X76 iluminatori ili pojačivaci noćne optike. Na raspolaganju su dva modela; X76-A(840-865nm) i X76-B(915-940nm).
   - Model IC-X76(A) je manje vidljiv za životinje od svih ostalih iluminatora sa ovom frekvencijom od 850nm i najsnažniji je. Daleko je jači i bolji od skoro svih fabričkih, skupljih (IC, IR)iluminatora, da ne pominjem kineske lampe itd. Koji god biste kupili, treba znati da ovaj IC-X76 pobeđuje. Preko 200 komada prodatih za godinu dana što je neverovatno! Govorim vam iz iskustava prezadovoljnih lovaca sa teritorije Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, pa čak i Rumunije i Austrije.
   - Vaš noćni uređaj (pretpostavljam)već ima ugrađen fabrički IC, ali je to veoma slab a veoma uočljiv za životinje. Zato svi kupuju ovaj IC-X76, jer osvetljava kao reflektor, a pri tom je nevidljiv za životinje. Iznenadićete se na kojoj udaljenosti možete videti odsjaj oka životinje i koliko doseže ovaj IC-snop! Ako ga koristite u normalnim uslovima, zaboravićete na punjenje baterije, jer u njemu je samsung baterija velike snage sa zaštitom.
 - X76-(A) (850nm), smatraju lovci, osvetljava neverovatnih 200 pa do preko 300 metara, to zavisi od vaše noćne optike. Iz iskustva lovaca imam saznanja da je bolji od svih Yukon-ovih IC, Pulsar-805, ATN-850. . . i potpuno u istom rangu sa Armasing-850. Kompatibilan je sa apsolutno svim noćnim uređajima, i može se prilagoditi svakoj “ NIGHT VISION” od najstarije (1)Gen. pa do najnovije (3+)Gen, optici na pušci, ručni monokular ili IR za glavu.
   - U iluminator X-76(A) je stavljena termoskupljajuća gumu, ubačen specijalni IR-emiter koji se ne može naći u slobodnoj prodaji, ubačeno Stone-ExtraClear "Antireflex" staklo koja ne vraća svetlo, silikonske O-ring gumice, tečno srebro, termo lepak i Nyogel-mast. Tako da njemu ne smeta ni kiša ni vrlo niske temperature, a neće doci ni do pregrevanja zbog ground-hlađenje, plus X-76 napravljen je da izdrži trzaj puške za sve kalibre, na neki način ovaj IC je neuništiv.
- Komplet sadrži: Taktički mikroprekidač-prekidač, poseban prekidač, samsung punjivu bateriju sa zaštitom, automatski punjač, kožna futrola, aluminjumski nosač za pušku, uputstvo kao i poklon privezak sa lovačkim karabinom.
       Ceo komplet samo 6000din.
             Srećan lov i  "DOBAR POGLED"

https://www.youtube.com/watch?v=nh9pkM_C3Vw

Svi oglasi korisnika hunter76 (8)

- NOVO 850nm IC X76 iluminator Night Vision IR Nocna Optika- NOVO 850nm IC X76 iluminator Night Vision IR Nocna Optika- NOVO 850nm IC X76 iluminator Night Vision IR Nocna Optika- NOVO 850nm IC X76 iluminator Night Vision IR Nocna Optika- NOVO 850nm IC X76 iluminator Night Vision IR Nocna Optika- NOVO 850nm IC X76 iluminator Night Vision IR Nocna Optika
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji!