Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Grad:
‹ Prethodna 1 2 3 4 5 ... 417 Sledeća ›
Najnoviji oglasi:
Broj otvaranja: 1
zvezdana - svi oglasi (1)
Mašine i industrijska oprema /
Ostalo
Količina: 100
Grad: Beograd - Zemun
Kupujem/prodajem: Prodajem

130000.00
Apatrman je u naselju Sveti Simeon koje se nalazi na 2km od Sunčanih vrhova na putu za Brus. Naselje je na Ski stazi Karaman na prelazu sa te staze na stazu Jaram I dalje za staze Gobelja.
Uz apartman, površine 38,16 m2, je garažno mesto površine 17,46 m2 u podzemnoj garaži kao I skijašnica, površine5,58 m2,za odlaganje ski oprema, drva I drugih stvari. Direktno iz garaže ulazi se u prostor skijašnica a iz njega direktno u hodnički deo apartmana. Uopšte se ne izlazi van objekta. U hodniku je ugradjen lift koji polazi iz nivoa -1 gde su skijašnice I garaža. Apartman se nalazi u vili Teodora koja je najbliža Sunčanim vrhovima I koja je zaklonjena od vetra sa pogledom na zapadnu stranu.
Pored zajedničke garaže naselje ima zajedničku ogromnu terasu I restoran iz koga se direkno izlazi na ski stazu. U planu je da se otvori I Spa centar. U hodnicima je granit a na zidovima su mermer I specijalne tekstilne tapete. Fasada objekta je uradjena mineralnom vunom I obložena je drvenom oblogom od ariša I kamena.
Apartman je na I spratu I gleda na zapadnu stranu. U apartmanu površine 38,16m2 nalaze se sledeće izdvojene celine. Dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba I kupatilo.
Apartman ima etažno grejanje sa električnim kotlom I ventilator konvektorima ( fenkojleri ) I kamin kao dodatno grajanje. Uradjena je automatika Siemens koja kontroliše temperature u sobama, vreme uključenja I brzinu rada ventilatora. Moguća je daljinska kontrola uključenja struje u apartmanu I podešavanje rada grejanja putem mobilnog telefona. U apartmanu je uradjen alarm od neovlašćenog pristupa, interfon za daljinsko otključavanje ulaznih hodničkih vrata, senzori vlage u kuhinji I kupatilu. Centralni ventil za automatsko zatvaranje vode ukoliko senzor detektuje vodu u apartmanu. Protiv požarni senzori sa dojavom o požaru. Automatska brava sa karticom na ulaznim vratima apartmana.
Apartman se prodaje u kompletu sa nameštajem koji je visokog kvaliteta. Italijanskih proizvodjača I Simpo.
Cena nije fiksna, moguća je manja korekcija. Sve blize informacije na telefon 063452505 Zvonko.
Broj otvaranja: 2
bubaa13 - svi oglasi (16)
Nekretnine /
Stanovi
Količina: 1
Grad: Kopaonik
Kupujem/prodajem: Prodajem

‹ Prethodna 1 2 3 4 5 ... 417 Sledeća ›