Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Montiranje i servis svih motora za krilne kapije

Elektronika / Elektromotori Elektronika / Elektromotori | Unešen: | pre čeriri nedelje | Pregledi: 30
Montiranje i servis svih motora za krilne kapije
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika dracom (12)
Skraćen link:
Unešen: | pre čeriri nedelje | Pregledi: 30
Količina: 1
Stanje: Novo
Grad: Beograd
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Motori za krilne kapije se koriste za daljinsko otvaranje jednokrilnih i dvokrilnih kapija.

U ponudi imamo kompletna rešenja za sve tipove krilnih kapija dužine krila do čak 7 metara:
U pitanju su provereni kvalitetni proizvodi, dokazani u višegodišnjoj upotrebi, veoma snažni motori, napravljeni od kvalitetnih materijala. Motori za krilne kapije dele se na: motore sa navojnim vretenom, klipne“ motore, zglobne motore predviđene da otvaraju krila montirana na širokim betonskim stubovima i podzemne motore za različite dimenzije kapija.

Kod podzemnih motora potrebno je obezbediti odvod atmosverskih voda, kako motor ne bi bio stalno u vodi. U ovoj kategoriji vam nudimo motore za dužinu krila do 5m, max. težine do 200kg, s tim što je krilo kraće povećava se temaksimalna težina kapije. Kod ovog tipa motora nije bitan zub stuba na kome je kapija montirana. Kod nadzemnih motora, u odnosu na debljinu zuba nudimo vam motore za max. dužinu krila do 7m, max. debljine zuba do 50cm.

U odnosu na način eksploatacije motore delimo na dve grupe: industrijske - gde je potreban veliki broj uzastopnih otvaranja i rezidencijalni - gde je učestalost upotrebe do 40%.

Centrale koje upravljaju radom motora, pružaju mogućnost podešavanja ubrzavanja i usporavanja kapije. Opremljene su svim potrebnim ulazima i izlazima za dodatnu opremu. Mehanizam za ručno otvaranje krilne kapije je zaštićen od atmosferskih uticaja. Iako je njegova upotreba retko potrebna , mehanizam je dizajniran tako da se aktivira lako, brzo i bezbedno.

Nosači za montažu motora za krilnu kapiju su masivni i napravljeni da lako i dugo drže motor na mestu.Motori imaju mogućnost otvaranja pešačkog prolaza, a u zatvorenom položaju sve kapije su ujedno i zaključane.

Za komandovanje kapijom možemo koristiti različite načine upravljanja i to: daljinski upravljač, taster, taster-ključ, šifrator, radar, GSM modul...

Iskustvo od preko 20 godina nam je omogućilo da usvojimo celokupne asortimane proizvoda svetskih firmi pa i da uslužno montiramo i servisiramo vaše motore sa kojima pre nismo radili.

Kontakt: Ilić Vladimir 061/24-13-946
Svi oglasi korisnika dracom (12)

Montiranje i servis svih motora za krilne kapijeMontiranje i servis svih motora za krilne kapijeMontiranje i servis svih motora za krilne kapijeMontiranje i servis svih motora za krilne kapijeMontiranje i servis svih motora za krilne kapijeMontiranje i servis svih motora za krilne kapijeMontiranje i servis svih motora za krilne kapijeMontiranje i servis svih motora za krilne kapije
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji.