Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Montaža i servis automatskih uređaja

Bela tehnika, električni aparati / Alarmni sistemi i video nadzor Bela tehnika, električni aparati / Alarmni sistemi i video nadzor | Unešen: | pre čeriri nedelje | Pregledi: 21
Montaža i servis automatskih uređaja
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika dracom (12)
Skraćen link:
Unešen: | pre čeriri nedelje | Pregledi: 21
Količina: 1
Stanje: Novo
Grad: Beograd
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Želite automatska segmentna ili rolo vrata ili vam je dosadilo da sami pomerate kapiju...
Ako vec imate neki od automatskih uređaja a ne znate koga pozvati da to popravi. ..

Ugrađujemo i popravljamo sve vrste automatskih uređaja: segmentnih, kip, rolo, brzih i senzorskih vrata, kao i krilnih i kliznih kapija, rampi ili čuvara parking mesta, kontrole pristupa, video nadzora, alarma, interfona i jos mnogo toga.

Iskustvo u montiranju i servisiranju od preko 20 godina nam je omogučilo da imamo obiman spisak kompletnih programa firmi koji možemo servisirati. Pokrivamo servis celokupnih proizvodnih programa velikog broja firmi koje se bave proizvodnjom automatskih kućnih i industrijskih uređaja.

Garantni rok na funkcionisanje automatskih uređaja je 2-3 godine (zavisno od uređaja), u kojem garantujemo nesmetan rad. U okviru i po isteku ovog roka, preporučujemo i nudimo održavanje u formi redovnog i preventivnog servisa, koji služi da bi se očuvale karakteristike uređaja.

Ovu vrstu usluge vršimo na tromesečnom, šestomesečnom ili godišnjem nivou, po želji korisnika ali uzimamo u obzir učestalost korišćenja uređaja.

Poručivanje na telefon: 061/24-13-946, mail: office@dracom.net ili porukom u inbox.

Kompletnu ponudu pogledajte na našem web sajtu:
http://www.dracom.net

Lajkujte našu facebook stranicu; budite upoznati sa najnovijim proizvodima iz naše ponude i ostvarite posebne pogodnosti pri kupovini!
https://www.facebook.com/dracom/
Svi oglasi korisnika dracom (12)

Montaža i servis automatskih uređajaMontaža i servis automatskih uređajaMontaža i servis automatskih uređajaMontaža i servis automatskih uređajaMontaža i servis automatskih uređajaMontaža i servis automatskih uređajaMontaža i servis automatskih uređajaMontaža i servis automatskih uređaja
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji.