assets/images/logo/mirkosmetiki.jpg

Kozmetika i fitnes - Lekoviti preparatiMedicina i oprema - Narodna i alternativna medicina - Medicinska opremaPoljoprivreda i stočarstvo - Poljoprivredni proizvodi
Floresan kozmetika"Floresan" je brend koji je u Rusiji poznat kao odlična kozmetika od najfinijih komponenata, čiji je cilj dostupnost svima po izuzetno pristojnim cenama.

Tvorac "Floresan" kozmetike je renomirani naučnik Svetlana Kuzmina sa izuzetno uspešnom, preko 30. godina dugom karijerom u industriji kozmetike.

Kozmetika se proizvodi u srcu Rusije, u njenom glavnom gradu Moskvi. Tokom svog postojanja, od 1998. godine, proizvodni kompleks se proširio na dva pogona, a asortiman obuhvata preko 300 proizvoda različite namene.

Svetlana Kuzmina je sastavila jedinstveni tim "Floresana" koji čine vodeći stručnjaci Rusije u kozmetologiji, biologiji i hemiji.
Međutim, "Floresan" svoju lidersku poziciju na ruskom tržištu duguje i modernoj fabrici, istraživačkoj laboratoriji i odeljenju za kontrolu kvaliteta.

Ključ za uspeh "Floresana" nije u potrazi za popularnim dizajnom i agresivnim reklamama u medijima koje znatno podižu cene proizvoda na uštrb ulaganja u kvalitet. "Floresan" u svojoj laboratoriji razvija ideje i koristi napredna naučna dostignuća, komponente koje su u skladu sa međunarodnim standardima, eliminiše upotrebu lakih recepata lepote, čvrstih komponenata i zastarelu tehnologiju.

Posebna pažnja je posvećena istraživanju i razvoju linija organske kozmetike:
- linija za negu kože lica Beli Lan,
- Lice bez problema,
- linija ze negu zrelije kože lice Altaj kozmetika,
- linija protiv opadanja kose Čičak.

"Floresan" kozmetika se ne testira na životinjama, nije štetna za okolinu i ozonski omotač, svi sastojci su biorazgradljivi i vodi se načelima zelene politike!


ISTEKAO OGLAS!
torta [briket] od sira i testa 5 kg dizajniran da ubije pacova (sive, crne I vodene), miševe i krtice. Smrt nastupa za pacove 5-11 dana, za miseve - 4-7 dana. Za krtice treba staviti briket u rupe. Glodari pojedu otrovan mamac " torta [briket] od sira i testa " kad imaju i drugu hranu, ovo osigurava 100% efikasnost. Aktivni sastojci: 0.005% Bromadiolon Spreman je za upotrebu, mamac za glodare u formi mekog briketa od testa sa sirom u crvenoj ili plavoj boje. Sredstvo je namenjeno za uništavanje sivih, crnih i vodenih pacova i miševa na objektima različitih kategorija: stambenih i nestambenih zgrada, podzemnih objekata, kao i na pmocnjim prostorijama organizacija za osoblja I hranu. Medicinske ustanove imaju pravo da se uključe u aktivnosti dezinfekcije. Stopa potrošnje sredstava za sive i crne pacove u sobi je od 2 do 10 g / kv.m , za vodene pacove unutra i napolju od 0,75 do 1 kg / ha, miševi u zatvorenom prostoru od 1 do 5 g / kv.m . Karakteristike torta [briket] od sira i testa 5 kg dizajniran da ubije pacova (sive, crne I vodene), miševe i krtice. Smrt nastupa za pacove 5-11 dana, za miseve - 4-7 dana. Za krtice treba staviti briket u rupe. Glodari pojedu otrovan mamac " torta [briket] od sira i testa " kad imaju i drugu hranu, ovo osigurava 100% efikasnost. Ukratko o glavnom Ne kvasiti. Ne buđa. Jednostavan za upotrebu. Ne akumulira mirise. Obezbeduje potpunu eliminaciju celokupnog lokalnog stanovništva glodara, uključujući i otporne vrste.Ne izazivaju sumnju u glodara Rok upotrebe 3 godine. Mamci se postavljaju na lokacijama gde su tragovi života glodara (ugriza, izmeta) na mestima gde se kreću duž zidova, pregrada, u blizini sume. 30-50g mamca je potrebno za pacove i 10-20g - za miševa. Rastojanje između tačaka postavljanja mamca je 2-15m u zavisnosti od broja glodara. Mamci za miševe postavljaju se češće nego za pacove. Stanje mamca se ispituje prvih 1-2 dana nakon pastovljanja, a zatim u intervalima od 1 nedelje. Pojedeni delovi zamenjuju se novim. Preostale netaknute pacovima ili miševima delove {mamce} više od nedelju dana, prebaciti na druga mesta koja često posećuju glodara. Pokvarani mamac zamenite novom. Da biste smanjili broj krtica na polju njihove aktivnosti treba da se napravi vertikalni rez u rupu između dva krtcnjaka tj. zemljišta. U rez se postavi vodotporna cjev sa precnikom ne manje od 5 cm i u nju se ubaci briket, a zatim se rez prekrije plocom I preko se stavi zemlja tako da ne moze da ulazi vazduh. Zatim na oba kraja rupe stavite u rupu na parcetu plastike 15-20 g mamca. Provjera se obavlja u 2-3 dana. Ako je mamac pojeden dodaje se novi, a ako nije seli se na drugo mesto. Ako nema novih krticnjaka to je dokazi ili smrt krtice ili prelazak na drugu teritoriju.
Broj otvaranja: 152
mirkosmetiki - svi oglasi (8)
Poljoprivreda i stočarstvo /
Poljoprivredni proizvodi
Količina: 1
Grad: Beograd - Zemun
Kupujem/prodajem: Prodajem