assets/images/logo/mirkosmetiki.jpg

Kozmetika i fitnes - Lekoviti preparatiMedicina i oprema - Narodna i alternativna medicina - Medicinska opremaPoljoprivreda i stočarstvo - Poljoprivredni proizvodi
Floresan kozmetika"Floresan" je brend koji je u Rusiji poznat kao odlična kozmetika od najfinijih komponenata, čiji je cilj dostupnost svima po izuzetno pristojnim cenama.

Tvorac "Floresan" kozmetike je renomirani naučnik Svetlana Kuzmina sa izuzetno uspešnom, preko 30. godina dugom karijerom u industriji kozmetike.

Kozmetika se proizvodi u srcu Rusije, u njenom glavnom gradu Moskvi. Tokom svog postojanja, od 1998. godine, proizvodni kompleks se proširio na dva pogona, a asortiman obuhvata preko 300 proizvoda različite namene.

Svetlana Kuzmina je sastavila jedinstveni tim "Floresana" koji čine vodeći stručnjaci Rusije u kozmetologiji, biologiji i hemiji.
Međutim, "Floresan" svoju lidersku poziciju na ruskom tržištu duguje i modernoj fabrici, istraživačkoj laboratoriji i odeljenju za kontrolu kvaliteta.

Ključ za uspeh "Floresana" nije u potrazi za popularnim dizajnom i agresivnim reklamama u medijima koje znatno podižu cene proizvoda na uštrb ulaganja u kvalitet. "Floresan" u svojoj laboratoriji razvija ideje i koristi napredna naučna dostignuća, komponente koje su u skladu sa međunarodnim standardima, eliminiše upotrebu lakih recepata lepote, čvrstih komponenata i zastarelu tehnologiju.

Posebna pažnja je posvećena istraživanju i razvoju linija organske kozmetike:
- linija za negu kože lica Beli Lan,
- Lice bez problema,
- linija ze negu zrelije kože lice Altaj kozmetika,
- linija protiv opadanja kose Čičak.

"Floresan" kozmetika se ne testira na životinjama, nije štetna za okolinu i ozonski omotač, svi sastojci su biorazgradljivi i vodi se načelima zelene politike!