assets/images/logo/mirkosmetiki.jpg

Kozmetika i fitnes - Lekoviti preparatiMedicina i oprema - Narodna i alternativna medicina - Medicinska opremaPoljoprivreda i stočarstvo - Poljoprivredni proizvodi
Floresan kozmetika"Floresan" je brend koji je u Rusiji poznat kao odlična kozmetika od najfinijih komponenata, čiji je cilj dostupnost svima po izuzetno pristojnim cenama.

Tvorac "Floresan" kozmetike je renomirani naučnik Svetlana Kuzmina sa izuzetno uspešnom, preko 30. godina dugom karijerom u industriji kozmetike.

Kozmetika se proizvodi u srcu Rusije, u njenom glavnom gradu Moskvi. Tokom svog postojanja, od 1998. godine, proizvodni kompleks se proširio na dva pogona, a asortiman obuhvata preko 300 proizvoda različite namene.

Svetlana Kuzmina je sastavila jedinstveni tim "Floresana" koji čine vodeći stručnjaci Rusije u kozmetologiji, biologiji i hemiji.
Međutim, "Floresan" svoju lidersku poziciju na ruskom tržištu duguje i modernoj fabrici, istraživačkoj laboratoriji i odeljenju za kontrolu kvaliteta.

Ključ za uspeh "Floresana" nije u potrazi za popularnim dizajnom i agresivnim reklamama u medijima koje znatno podižu cene proizvoda na uštrb ulaganja u kvalitet. "Floresan" u svojoj laboratoriji razvija ideje i koristi napredna naučna dostignuća, komponente koje su u skladu sa međunarodnim standardima, eliminiše upotrebu lakih recepata lepote, čvrstih komponenata i zastarelu tehnologiju.

Posebna pažnja je posvećena istraživanju i razvoju linija organske kozmetike:
- linija za negu kože lica Beli Lan,
- Lice bez problema,
- linija ze negu zrelije kože lice Altaj kozmetika,
- linija protiv opadanja kose Čičak.

"Floresan" kozmetika se ne testira na životinjama, nije štetna za okolinu i ozonski omotač, svi sastojci su biorazgradljivi i vodi se načelima zelene politike!


F84- serum protiv celavosti od 100ml – NE ISPIRA SE.


Prodajem ISTEKAO OGLAS
Pregledi: 301
Skracen link:
Količina: 1
Stanje: U tekstu oglasa
Grad: Beograd - Zemun

F84- serum protiv celavosti od 100ml – NE ISPIRA SE.

Namijenjen je za resavanje problema opadanja kose, njenu ucvrsivanje i poboljsanje rasta kose putem djelovanja na korijen dlake pomogu koncentriranih ekstrakata bibera, cicka i koprive, kao i aktivnih komponenata specijalnog biljnog kompleksa, vit E i dezoksiribonukleinske kiseline. Prilikom nanosenja kompleksa na kozi, brzo se pojacava krvotok, temperature na povrsini koze se povecava i ubrzavaju se procesi razmjene. Korijen se obogacuje kiseonikom i hranljivim materijama, ucvrscuje se korijen dlake
 • ISTEKAO OGLAS!
  ALMAG-01 - uređaj za terapiju pulsirajućim elektromagnetnim poljem (TPEP)
  (U daljem se pominje kao ALMAG) namenjen za lečenje i prevenciju širokog spectra bolesti na odeljenjima za fizioterapiju, zdravstvenim ustanovama ili od strane samih pacijenata na preporuku lekara.
  Uređaj je dizajniran da proizvede terapeutski efekat na ljudsko telo sa pulsirajućim elektromagnetnim poljem i može se primeniti i na fizioterapeutske odeljenjima za brigu o pacijentima i u profilaktičkim institucijama, kao i od strane samog pacijenta u kućnim uslovima.
  Indikacije za lečenje
  Bolesti mišićno-koštanog sistema:
  - osteohondroza
  - deformišući osteoartritis
  - humeroskapularni periartrosis
  - artritis
  - epikondilitis
  - giht
  - burzitis
  - miozitis
  - tenozinovitis
  Povrede i njihove posledice:
  - prelom kostiju
  - unutrašnje kombinovane povrede
  - Posttraumatske kombinovane kontrakture
  - rane
  - modrice na mekom tkivu
  - hematom
  - posttraumatski edem
  - povrede mišića i zglobova
  - postoperativne rane
  - keloidni ožiljci
  - neaktivne gnojne rane, opekotine, flegmona,
  Bolesti perifernog nervnog sistema:
  - neuritis
  - neuritis facijalnog nerva
  - neuritis radijalnog nerva
  - neuritis ulnarnog nerva
  - neuritis srednjeg nerva
  - neuritis išijatičnog nerva
  - neuritis peronealnog nerva
  - pleksitis
  - neuralgije
  - neuralgija trigeminalnog nerva,
  - neuralgija okcipitalnog nerva,
  - međurebarna neuralgija
  Povrede centralnog nervnog sistema:
  - povrede kičmenog stuba i kičmene moždine
  - poremećaj spinalne cirkulacije krvi
  Komplikacije sa pankreasom kod dijabetesa:
  - dijabetičarska angiopatiia
  - dijabetičarska polineuropatija
  Bolesti venskog sistema:
  - tromboze dubokih vena potkolenice
  - hronični tromboflebitis
  - proširene vene
  Broj otvaranja: 1980
  mirkosmetiki - svi oglasi (8)
  Medicina i oprema /
  Medicinska oprema
  Količina: 1
  Grad: Beograd - Zemun
  Kupujem/prodajem: Prodajem
  ISTEKAO OGLAS!
  torta [briket] od sira i testa 5 kg dizajniran da ubije pacova (sive, crne I vodene), miševe i krtice. Smrt nastupa za pacove 5-11 dana, za miseve - 4-7 dana. Za krtice treba staviti briket u rupe. Glodari pojedu otrovan mamac " torta [briket] od sira i testa " kad imaju i drugu hranu, ovo osigurava 100% efikasnost. Aktivni sastojci: 0.005% Bromadiolon Spreman je za upotrebu, mamac za glodare u formi mekog briketa od testa sa sirom u crvenoj ili plavoj boje. Sredstvo je namenjeno za uništavanje sivih, crnih i vodenih pacova i miševa na objektima različitih kategorija: stambenih i nestambenih zgrada, podzemnih objekata, kao i na pmocnjim prostorijama organizacija za osoblja I hranu. Medicinske ustanove imaju pravo da se uključe u aktivnosti dezinfekcije. Stopa potrošnje sredstava za sive i crne pacove u sobi je od 2 do 10 g / kv.m , za vodene pacove unutra i napolju od 0,75 do 1 kg / ha, miševi u zatvorenom prostoru od 1 do 5 g / kv.m . Karakteristike torta [briket] od sira i testa 5 kg dizajniran da ubije pacova (sive, crne I vodene), miševe i krtice. Smrt nastupa za pacove 5-11 dana, za miseve - 4-7 dana. Za krtice treba staviti briket u rupe. Glodari pojedu otrovan mamac " torta [briket] od sira i testa " kad imaju i drugu hranu, ovo osigurava 100% efikasnost. Ukratko o glavnom Ne kvasiti. Ne buđa. Jednostavan za upotrebu. Ne akumulira mirise. Obezbeduje potpunu eliminaciju celokupnog lokalnog stanovništva glodara, uključujući i otporne vrste.Ne izazivaju sumnju u glodara Rok upotrebe 3 godine. Mamci se postavljaju na lokacijama gde su tragovi života glodara (ugriza, izmeta) na mestima gde se kreću duž zidova, pregrada, u blizini sume. 30-50g mamca je potrebno za pacove i 10-20g - za miševa. Rastojanje između tačaka postavljanja mamca je 2-15m u zavisnosti od broja glodara. Mamci za miševe postavljaju se češće nego za pacove. Stanje mamca se ispituje prvih 1-2 dana nakon pastovljanja, a zatim u intervalima od 1 nedelje. Pojedeni delovi zamenjuju se novim. Preostale netaknute pacovima ili miševima delove {mamce} više od nedelju dana, prebaciti na druga mesta koja često posećuju glodara. Pokvarani mamac zamenite novom. Da biste smanjili broj krtica na polju njihove aktivnosti treba da se napravi vertikalni rez u rupu između dva krtcnjaka tj. zemljišta. U rez se postavi vodotporna cjev sa precnikom ne manje od 5 cm i u nju se ubaci briket, a zatim se rez prekrije plocom I preko se stavi zemlja tako da ne moze da ulazi vazduh. Zatim na oba kraja rupe stavite u rupu na parcetu plastike 15-20 g mamca. Provjera se obavlja u 2-3 dana. Ako je mamac pojeden dodaje se novi, a ako nije seli se na drugo mesto. Ako nema novih krticnjaka to je dokazi ili smrt krtice ili prelazak na drugu teritoriju.
  Broj otvaranja: 236
  mirkosmetiki - svi oglasi (8)
  Poljoprivreda i stočarstvo /
  Poljoprivredni proizvodi
  Količina: 1
  Grad: Beograd - Zemun
  Kupujem/prodajem: Prodajem