Kozmetika i fitnes - Lekoviti preparati
Izrada domacih sapuna od prirodnih materijala

Domaći sapuni sa eteričnim uljima, sljubavlju ručno napravljeni, bez sintetičkih konzervanasa, mirisa, parabena, aditiva, pogodni za sve generacije, nastali su u težnji da se vratimo prirodi i njenim darovima i da svoju kožu kao najveći organ negujemo bez upotrebe industrijskih kozmetičkih proizvoda.

Izrađeni su hladnim postupkom tako da su svi korisni prirodni sastojci u njima sačuvani. Osnova svih sapuna su saponifikovana ulja palme, masline, suncokreta. Dodavanjem kokosovog, bademovog ulja, shea butera, eteričnih ulja, lekovitih biljaka, začina, stvorena je linija domaćih prirodnih sapuna blagotvornih za našu kožu.

www.domacisapun.com


Domaći sapuni sa lavandom


Pozvati
Pregledi: 1066
Skracen link:
Količina: 100
Stanje: Novo
Grad: Kragujevac
Telefon:

Lavanda je pravi prijatelj kože. Njeno prirodno stanište je Mediteran, ali uspeva i u unutrašnjosti Francuske i Engleske. Sapun sa eteričnim uljem lavande daje dobre rezultate u borbi protin akni, masne kože, ekcema, psorijaze, dermatitisa. Antiseptik je pa sprečava razmnožavanje mikroorganizama, smanjuje upalne procese i podstiče regeneraciju tkiva. Namenjen je za sve tipove kože, za pranje ruku, lica i za tuširanje.

Sastav: saponifikovana ulja palme, masline, suncokreta, kokosovo, bademovo ulje, shea buter, eterično ulje lavande, susena lavanda. Pojedinim sapunima je dodat mak da bi se ostvario efekat pilinga.