Audio - video, Radio i TV - Medija plejeriKompjuteri i komponente - Mrežni uređaji - Dodatna opremaMuzički instrumenti i muzika - Ozvučenje
MINE Computers Kragujevac

Preduzeće Mine Computers D.O.O je osnovano maja 2000. godine. Osnovna delatnost firme po osnivanju, do danas, je proizvodnja, distribucija i servis PC računara i prateće opreme. Od 2002. godine, Mine Computers proširuje delatnost prodajom, montažom i održavanjem klima uređaja, a od 2005.godine i na postavljanje sistema za videonadzor, kao i prodajom opreme za tu namenu.
Mine Computers je u svojoj tržišnoj orjentaciji razvio dva pristupa: jedan ka krajnjim, individualnim korisnicima preko maloprodaje, i drugi, realizacija računarskih mreža i informacionih sistema u privrednim organizacijama i državnim ustanovama. Takođe, velikoprodaja je organizovana po sistemu dilerske mreže sa tendencijom stalnog rasta.

Oslonac proizvodnje su komponente visoke pouzdanosti u svetu renomiranih proizvođača, kao i stručna i efikasna usluga po konkurentnim cenama. Korisnici informatičke opreme i usluga su prepoznali kvalitet i ukazali nam svoje poverenje, tako da se preduzeće Mine Computers danas može pohvaliti zavidnom listom referenci i velikim brojem zadovoljnih klijenata.

Mine d.o.o. danas broji 16 zaposlenih u centrali u Kragujevcu, u direkciji i srvisu u Bulevaru kraljice Marije i maloprodaji u Tržnom centru "Prostor" I sprat.

www.mine.rs


NETCAT M11-TVCAT


Prodajem 7490.00 din
Pregledi: 790
Skracen link:
Količina: 10
Stanje: Novo
Grad: Kragujevac
Telefon:

Android
Smart TV MiniPC, TV Cat, ARMv7 1.0 GHz, 4 GB memory (max 32GB), 1 GB
DDR3 RAM, Mali 400 GPU, HDMI 1.4, Full HD Video Support, Wlan b/g/n,
Wireless Keyboard/Mouse support, Webcam with Skype Video Call support,
microSD, DLNA