Audio - video, Radio i TV - Medija plejeriKompjuteri i komponente - Mrežni uređaji - Dodatna opremaMuzički instrumenti i muzika - Ozvučenje
MINE Computers Kragujevac

Preduzeće Mine Computers D.O.O je osnovano maja 2000. godine. Osnovna delatnost firme po osnivanju, do danas, je proizvodnja, distribucija i servis PC računara i prateće opreme. Od 2002. godine, Mine Computers proširuje delatnost prodajom, montažom i održavanjem klima uređaja, a od 2005.godine i na postavljanje sistema za videonadzor, kao i prodajom opreme za tu namenu.
Mine Computers je u svojoj tržišnoj orjentaciji razvio dva pristupa: jedan ka krajnjim, individualnim korisnicima preko maloprodaje, i drugi, realizacija računarskih mreža i informacionih sistema u privrednim organizacijama i državnim ustanovama. Takođe, velikoprodaja je organizovana po sistemu dilerske mreže sa tendencijom stalnog rasta.

Oslonac proizvodnje su komponente visoke pouzdanosti u svetu renomiranih proizvođača, kao i stručna i efikasna usluga po konkurentnim cenama. Korisnici informatičke opreme i usluga su prepoznali kvalitet i ukazali nam svoje poverenje, tako da se preduzeće Mine Computers danas može pohvaliti zavidnom listom referenci i velikim brojem zadovoljnih klijenata.

Mine d.o.o. danas broji 16 zaposlenih u centrali u Kragujevcu, u direkciji i srvisu u Bulevaru kraljice Marije i maloprodaji u Tržnom centru "Prostor" I sprat.

www.mine.rs


Genius Speed Wheel 5 Pro volan


Prodajem 4299.00 din
Pregledi: 788
Skracen link:
Količina: 10
Stanje: Novo
Grad: Kragujevac
Telefon:

GENIUS Speed Wheel 5 Pro volan.
Povezivost: Žični; Interfejs: PC; Vibracija: Da; Napomena: Podesivi volan sa pedalama; Garancija: 2godine!!!