Auto-moto delovi i oprema - Moto raznoMobilni telefoni - Apple iPhone - Servis i delovi - GSM TabletiMarketing, dizajn i web - Dizajn
Funky Stikeri - dizajn i proizvodnja nalepnica.Funky Stikeri je specijalizovana radnja za dizajn i proizvodnju nalepnica.

Radimo sa nekoliko vrsta Nemačkih folija koje imaju garanciju proizvođača na četiri odnosno sedam godina (u zavisnosti od vrste folije).
Primena vinil folija je raznovrsna-dekoracija izloga, brendiranje automobila, isticanje radnog vremena ili ukrasavanje prostora.
Jedna od prednosti korišćenja nalepnica je njihova laka aplikacija i jednostavno skidanje koje površinu vraća u prvobitno stanje. Istovremeno nalepnica štiti površinu na koju je zalepljena. Imamo veliki izbor boja.

Naš tim čine i dizajneri koji su spremni da svaku Vašu želju ožive na papiru.

Pored dizajniranja i izrade bavimo se i aplikacijom folija. Na Vama je samo da izaberete šta želite a mi ćemo tu želju u potpunosti realizovati.
Ukoliko želite da istaknete Vaše vozilo, obavestite mušterije o radnom vremenu Vašeg objekta ili jednostavno ulepšate i oživite prostor u kom radite ili živite – mi smo pravi odgovor na Vaše potrebe.Nalepnica za kola Baby on board


Prodajem 300.00 din
Pregledi: 1469
Skracen link:
Količina: 1
Stanje: Novo
Grad: Beograd
Telefon:

Nalepnica za kola "Baby on board". Dostupna u vise boja (crna, mat crna, bela, roze, crvena, zelena, plava, siva...).

Uz poruceni stiker dobijate i test stiker.

Slanje kurirskom sluzbom. Moguce licno preuzimanje u Beogradu.