Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Kartalin - sredstvo za kozu koriste se prilikom psoriaze

Medicina i oprema / Narodna i alternativna medicina
Kartalin - sredstvo za kozu koriste se prilikom psoriaze
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika mirkosmetiki (8)
Skraćen link:
Unešen: | pre dve godine | Pregledi: 132
Količina: 1
Stanje: U tekstu oglasa
Grad: Beograd - Zemun
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Predstavljamo Vam najefikasniji preparat za ublazavanje simptoma psorijaze, atopijskog dermatitisa i ekcema na nasem trzistu a i sire. Kartalin mast se prozivodi i uvozi direktno iz Rusije

www.youtube.com/watch?v=p665I40883U

Receptura je razvijena u laboratorijama ruskog proizvođača Astrofarma sa ciljem da se dobije što efikasniji proizvod u ublažavanju simptoma psorijaze, s obzirom da je incidenca pojave psorijaze česta u hladnim sibirskim predelima.

Sastav:

ekstrakt sibirskog nevena, solidol, ulja lavande, kamilice i eukaliptusa, salicilna kiselina, med, vitamini A i D, lizozim.

Zahvaljujući sinergizmu svih sastojaka Kartalin mast deluje tako što:

omekšava i neguje suvu i hrapavu kožu, odstranjuje odumrle ćelije kože dajući joj zdrav i glatak izgled, ima efekat ljušćenja, čuva odbrambeni mehanizam i funkcije kože.

Klinička studija urađena na Sibirskom državnom medicinskom fakultetu dokazala je efikasnost Kartalina u lečenju psorijaze sa dugim periodima remisije, u okviru kombinovane terapije sa EHF terapijom. Nakon tri nedelje terapije PASI indeks (indeks raširenosti i težine kožnih promena) smanjio se za 67,2%. Rok upotrebe: 3 godine.


Svi oglasi korisnika mirkosmetiki (8)

Kartalin - sredstvo za kozu koriste se prilikom psoriazeKartalin - sredstvo za kozu koriste se prilikom psoriazeKartalin - sredstvo za kozu koriste se prilikom psoriazeKartalin - sredstvo za kozu koriste se prilikom psoriazeKartalin - sredstvo za kozu koriste se prilikom psoriazeKartalin - sredstvo za kozu koriste se prilikom psoriaze
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji!