Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Jin Jang kožni novčanik za kartice (bankarske, kartice vernosti, identifikacione, članske i sl.)

Odeća i obuća / Kožna galanterija Odeća i obuća / Kožna galanterija | Unešen: | Pregledi: 288
Jin Jang kožni novčanik za kartice (bankarske, kartice vernosti, identifikacione, članske i sl.)
Oceni: (1)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika daroteka (40)
Skraćen link:
Unešen: | Pregledi: 288
Količina: 1
Stanje: Novo
Grad: Subotica
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Ovaj simpatični mali novčaničić ima 4 džepa za bankarske kartice. Pored bankarskih kartica u njemu možete držati i druge kartice sličnih dimenzija, kao što su lična karta, vozačka dozvola, razne članske karte i sl... Na prednjoj strani ima našivenu jabučicu :)U potpunosti je izrađen od prirodne kože.

Dimenzije futrole su: 7.5 x 10 cm kada je zatvorena.Usled različitih podešavanja monitora, boje na vašеm monitoru mogu odstupati od stvarnih boja proizvodaZa više kupljenih artikala poštarinu plaćate samo jednom, tako da Vam preporučujem da pogledate i ostale moje predmete. Za avansnu uplatu na bankovni račun postoji mogućnost slanja preporučenom pošiljkom, pri čemu je cena poštarine 70,00 dinara Celokupnu našu ponudu možete pogledati na http://webprodavnica.com/daroteka.html ili http://www.daroteka.rs
Svi oglasi korisnika daroteka (40)

Jin Jang kožni novčanik za kartice (bankarske, kartice vernosti, identifikacione, članske i sl.)Jin Jang kožni novčanik za kartice (bankarske, kartice vernosti, identifikacione, članske i sl.)Jin Jang kožni novčanik za kartice (bankarske, kartice vernosti, identifikacione, članske i sl.)Jin Jang kožni novčanik za kartice (bankarske, kartice vernosti, identifikacione, članske i sl.)
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji.