58
Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Definicija oglasa

Oglas može biti bilo koja vrsta robe ili usluga, uz nekoliko ograničenja: biće obrisani bez prethodne najave oglasi koji nisu u skladu sa zakonima republike Srbije a posebno uvredljivi oglasi, oglasi u kojima se nudi roba za koju je potrebna posebna dozvola (posebno važi za opasne ili otrovne hemikalije). Pornografija je strogo zabranjena, oglasi u kojima se oglašavaju "lični oglasi" nisu dozvoljeni...

Oglas može imati 3 stanja: normalan oglas, istekao i prodato.

U slučaju normalnog oglasa, svi podaci su prikazani. Ukoliko je oglas označen sa istekao ili prodato, kontakt telefon autora oglasa nije prikazan ali je i dalje moguće kontaktirati autora (ukoliko želite da proverite da li će imati sličnih proizvoda u budućnosti ili Vam je potrebna informacija o proizvodu koji je prodat).

Potrudićemo se da pregledamo sve oglase ali odgovornost leži na autorima oglasa i ne prihvatamo nikakvu odgovornost ukoliko nam promakne neki oglas koji nije u skladu sa pravilima i uslovima korišćenja. Prekršioci pravila i uslova korišćenja će biti obrisani iz baze korisnika bez upozorenja.

Ne kucajte oglase velikim slovima, već velika slova iskoristite za naglašavanje ključnog dela oglasa (oglasi pisani svim velikim slovima se automatski konvertuju u sva mala slova).

 

CENOVNIK i KREDITI

Unos oglasa je besplatan.
Trajanje oglasa je ograničeno na 30 dana, a produženje za još 30 dana je besplatno.
Oglas je moguće produžiti neograničen broj puta (Meni opcija "Moji oglasi").

Za sve dodatne opcije je potrebno imati dovoljan broj kredita (pogledajte kako dodati kredite u meni opciji "Moj nalog" / "Krediti")

Uplaćene kredite (pored 100 koje dobijate registracijom) možete koristiti za:

 • aktiviranje plavog oglasa (naslov i tekst oglasa su na plavoj podlozi).
 • postavljanje markica "HITNO", "POVOLJNO" ili "NOVO" u okviru teksta oglasa na listi svih oglasa ili u potkategoriji.
 • postavljanje oglasa na "banner" mesta u podkategoriji (vaš oglas će uvek biti na 1. ili 5. ili 10. mestu u zavisnosti od izabranog bannera. Iznad gornjeg bannera u istoj kategoriji može biti samo oglas koji je setovan da bude 1. u listi). NAPOMENA: Izbor pozicije u banneru deaktivira opcije postavljanja oglasa u vrh liste ili na prvo mesto u listi.
 • postavljanje oglasa na 1. mesto u podkategoriji (Vaš oglas je uvek na 1. mestu, bez obzira na ostale uplate). NAPOMENA: Izbor pozicije deaktivira poziciju u banneru.
 • postavljanje oglasa na vrh kategorije (više oglasa može biti na vrhu kategorije, poređani su prema datumu unosa). NAPOMENA: Izbor pozicije deaktivira poziciju u banneru.

  VAŽNO!!! Promena pozicije ili postavljanje oglasa u banner ce skinuti određen broj kredita. Kredite nije moguće povratiti (ne postoji opcija za vraćanje na prethodnu vrednost / poziciju). Svaka akcija oduzima određen broj kredita prema opisu na digmetu ili prema cenovniku na dnu strane.


WebMarket
(Vaša lična online prodavnica):

 • Po uplati 2000din dobijate besplatnu aktivaciju WebMarketa (BASIC) a uplaćeni novac koristite za podešavanje vaših oglasa (dodavanje markice, bojenje oglasa, postavljanje na vrh kategorije, postavljanje oglasa u banner poziciju...). Webmarket će biti aktivan 12 meseci posle čega se produžava po regularnoj ceni od  400din mesečno gde je minimalno produženje  3 meseca.
 • Po uplati 3000din dobijate besplatnu aktivaciju WebMarketa (SILVER) + Vaš logo umesto logotipa "WebMarket" u gornjem levom uglu +  izbor palete boja.
 • Po uplati 4000din dobijate besplatnu aktivaciju WebMarketa (GOLD) + Vaš logo + mogućnost izbora šablona (druge boje, drugi raspored elemenata na strani).
 • Po uplati 8000din dobijate besplatnu aktivaciju WebMarketa (FULL) + Vaš logo + mogućnost izbora šablona i promociju marketa na svakoj strani portala u desnom bloku (maksimalno 6 webmarketa).

Za aktivaciju WebMarketa je potrebno da nas kontaktirate popunjavanjem kontakt formulara na strani "Kontakt".

 

CENOVNIK:

 • aktiviranje plavog oglasa: 150 din za 30 dana
 • postavljanje markica "HITNO", "POVOLJNO" ili "NOVO": 25 din za 30 dana
 • postavljanje oglasa na "banner" mesta:
  • VRH: 90 din za 3 dana
  • SREDINA: 70 din za 3 dana
  • DNO: 50 din za 3 dana
 • postavljanje oglasa na 1. mesto u podkategoriji: 600 din za 30 dana
 • postavljanje oglasa na vrh kategorije: 250 din za 30 dana
Predložite novu kategoriju Imate sugestiju ili predlog Imate problem?
Besplatna android igra - voznja aviona - unistavanje kapija - borba sa neprijateljima