Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

HITNO! Spratna kuca u Backim Vinogradima

Nekretnine / Kuće Nekretnine / Kuće | Unešen: | pre godinu dana | Pregledi: 95
HITNO! Spratna kuca u Backim Vinogradima
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika vodicbgcom (1990)
Skraćen link:
Unešen: | pre godinu dana | Pregledi: 95
Količina: 1
Stanje: Polovno (Odlično stanje)
Grad: Subotica
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
HITNO se prodaje porodična kuća na sprat, sa voćnjakom, u Bačkim Vinogradima, po veoma povoljnoj ceni. Ukupna površina zemljišta je 24ara i 43m2. Bruto površina stambene zgrade je 232.22 m2, a pomoćne zgrade 79.77m2. Kuća je legalizovana i uredno uvedena u katastar nepokretnosti. U prizemnom delu kuće se nalazi predsoblje, kuhinja/trpezarija sa dnevnim boravkom, jedna velika soba, kupatilo, ostava i velika nadkrivena terasa. Pod: parket u sobama, laminat u predsoblju i pločice u kupatilu. Grejanje: 2 kaljeve peći ( u svakoj sobi po jedna) Na spratu se nalaze: predsoblje, 3 veće sobe i jedna mala, kupatilo, jedan mali balkon i jedna velika, otvorena terasa odakle se pruža pogled na celu okolinu. Pod: tepih u sobama, pločice u kupatilu. Grejanje: moguće na struju. U prednjem delu dvorišta, oko kuće, je parkić sa ukrasnim, zimzelenim drvećem i cvećem, a iza kuće se nalazi voćnjak sa raznovrsnim voćem.
Cena: 35000 € (moguć dogovor)
Za informacije u vezi cene i mogućnosti razgledanja kuće pozvati 060 733 7767 (na srpskom) ili 060 80 80 070 (na madjarskom).
Salma, Backi Vinogradi
Svi oglasi korisnika vodicbgcom (1990)

HITNO! Spratna kuca u Backim VinogradimaHITNO! Spratna kuca u Backim VinogradimaHITNO! Spratna kuca u Backim VinogradimaHITNO! Spratna kuca u Backim VinogradimaHITNO! Spratna kuca u Backim VinogradimaHITNO! Spratna kuca u Backim VinogradimaHITNO! Spratna kuca u Backim VinogradimaHITNO! Spratna kuca u Backim Vinogradima
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji.