Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.

Glet masa akcija – povoljno

Građevina, materijal i usluge / Fasadni materijal Građevina, materijal i usluge / Fasadni materijal | Unešen: | Pregledi: 193
Glet masa akcija – povoljno
Oceni: (0)   (0) | Pogledaj sve ocene
Oglasi korisnika dirwienna (32)
Skraćen link:
Unešen: | Pregledi: 193
Količina: 1
Stanje: Novo
Grad: Beograd
Pošaljite poruku autoru oglasa za više informacija.
Prodajem ISTEKAO OGLAS

Prijavite se kako bi kontaktirali autora.
Kvalitetni a ujedno i najpovoljniji , mase za gletovanje, krecenje i fasade.

Fabrika za proizvodnju gradjevinskog materijala - Bau color

Glet masa se koristi za fino izravnavanje (gletovanje) gipsanih ploča, malterisanih i betonskih unutrašnjih zidnih i plafonskih površina. Lako se priprema i nanosi. Ne otire se posle sušenja i daje ravnu glatku površinu bele boje.

Lepak za keramiku - Za upijajuće keramičke pločice na upijajućim unutrašnjim površinama. Za neupijajuće podloge koristiti fleksibilni lepak- za debljine sloja od 4 do 10mm; za upijajuću keramiku; pogodan za neravne površine; visoka stabilnost; ekonomičan

Lepak za fasadu - se može nanositi na sve uobičajene ravne, čvrste, nosive, čiste i suve zidove. Specijalni malter za lepljenje i rabiciranje izolacionih ploča. Za poboljšanu izolaciju spoljnih zidova. Za lepljenje izolacionih ploča (polistiren/kamena vuna) i rabiciranje.

Akrilne fasade u svim bojama. -Kvalitetna, pripremljena fasada velike čvrstoće, lake obradivosti, namenjena obradi kružnih, rajbovanih, grebanih fasada. Osnovni sastav ovakvih fasada čine akrilne smole , pigmenti, punioc određene granulacije ,pre svega kvarc, i aditivi.

Akrilni Kulir u svim bojama. - Lak za ugradnju. Namenjen je završnoj obradi spoljašnjih i unu trašnjih zidnih površina. Izuzetno vodoodbojan, postojan i otporan u svim klimatskim uslovima.

Masinski malter je namenjen za mašinsko i rucno malterisanje svih nosivo sposobnih unutrašnjih zidnih površina. Može se koristiti kod svih vrsta zidova od cigle, opeke, gasbetonskih elemenata, betona i prirodnog kamena.

Radimo izvodjenje svih gradjevinskih radova po veoma povoljnim cenama. Placanje moguce po dogovoru.Kontakt tel: 064/4769278 ; 063/8821454Pozovite nas i materijal dovozimo na Vasu adresu.
Svi oglasi korisnika dirwienna (32)

Glet masa akcija – povoljnoGlet masa akcija – povoljnoGlet masa akcija – povoljnoGlet masa akcija – povoljno
Kliknite na sliku za prikaz u punoj rezoluciji.