Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Zlatić d.o.o.

E-Mail

Zlatić d.o.o.

Uređenje stana i enterijer / Nameštaj
Zlatić d.o.o. osnovano je 1995. godine kao naslednik SZR „Enterijer“ koja je uspesno poslovala oko 15 godina. I pored skromnih proizvodnih kapaciteta SZR „Enterijer“ je izgradio imidž proizvođača kvalitetnih proizvoda od masivnog drveta i pločastih materijala.

Zlatić d.o.o. je od samog nastanka težila da unapredi i poveća proizvodne kapacitete i da zadovolji sve tehničke norme koje važe u proizvodnji gradjevinske stolarije, namestaja i opremanja enterijera. Shodno tome izgradili smo proizvodni prostor od 500 m2, automatsku sušaru za drvo i obnovili mašinski park a sve u cilju postizanja što boljeg kvaliteta naših proizvoda.
Izlazeći u susret zahtevima modernog tržišta 2003 godine otvaramo odvojeni proizvodni pogon za preradu pločastih materijala i proizvodnju nameštaja po meri. Poučeni dugogodišnjim iskustvom i u toj proizvodnji koristimo samo najkvalitetnije materijale i okove renomiranih svetskih i domaćih proizvođača.
Zlatić d.o.o. stalno teži da unapredi svoje usluge a sve u cilju zadovoljenja zahteva mušterija, kako pravnih tako i fizičkih lica, pa shodno tome izrađuje projekte sa svim važećim tehničkim normama i standardima koji važe za sve segmente proizvodnog programa našeg preduzeća. Kod nas možete dobiti besplatan savet o svim nedoumicama na koje možete naići prilikom opremanja vašeg enterijera kao i oko građjevinske stolarije.
Zlatić d.o.o. ima bogatu referenc listu zadovoljnih kupaca pa vas pozivamo da i vi budete deo nje na obostrano zadovoljstvo.
Poslujte sa nama i uverite se da je kvalitet proizvoda i usluga naša najbolja reklama.


Glavaševa 87, Smederevska Palanka, Tel.:026/318317 , 026/370166 , 065/3662411
Websajt: www.zlatic.biz

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]