Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Zastava Inpro

E-Mail

Zastava Inpro

Auto-moto delovi i oprema / Prikolice i nadogradnje
Zastava Inpro je proizvodjač lako teretnih prikolica mase do 750kg bez kočionog sistema ,prikolica mase do 3500kg sa inercionim kočionim sistemom i prikolica mase do 5400kg sa pneumatskim kočionim sistemom.Takodje proizvodimo i specijalne prikolice po zahtevu kupca ,kao na primer prikolice pokretne kancelarije –prikolice kontejneri,prikolice za prevoz gradjevinskih mašina ,prikolice za prevoz košnica i slično.

Prikolice su izradjene po evropskim standardima .Zaštićene su od korozije toplim cinkovanjem.Šasije prikolica su toplocinkovane.Stranice prikolica su od toplocinkovanog lima ,pocinkovanog lima,aluminijuma ili vodootpornog špera.
Prikolice poseduju torziono ogibljenje marke KNOTT.Inerciona i parkirna kočnica su marke KONTT.Sve prikolice su atestirane.

Alat
Zastava Inpro je proizvodjač ručnog profesionalnog alata .Alat je izradjen od hrom vandijum molibdena i izuzetnog je kvaliteta.
U proizvodnom programu imamo sledeći alat:

Program nasadnih ključeva(gedore) OK10-32 u garniturama i pojedinačno
Program ojačanih mašinskih gedora
Program nabodnih ključeva sa plastičnom drškom
Program pljosnatih i krstastih odvijača
Program imbusa
Program okastih ključeva
Program udarnih viljuškastih ključeva
Na lageru imamo i specijalni alat za održavanje i servisiranje zastavinih automobila.

Kontejneri
Zastava Impro proizvodi i specijalne žičane kontejnere za PET ambalažu i papir.Kontejneri se izradjuju u željenim dimenzijama i sa prihvatom za pražnjenje kontejnera specijalnim vozilima.Kontejneri se toplocinkuju ili farbaju u željenu boju.Mogu biti fiksni ili na točkićima.

Metalna galanterija
Zastava Inpro proizvodi metalnu galanteriju: poštanske sandučiće za kuće i za zgrade, sandučiće za prvu pomoć, metalne garderobne ormare, skladišne ormare, skladišne police idr.

Usluge
Zastava Inpro vrši usluge trećim licima. Izrađuje delove od lima od svog materijala ili materijala naručioca. Vršimo usluge sečenja, probijanja i savijanja lima do 15mm debljine. Vršimo izradu delova od lima na laseru do 15mm, kao i delova od prohroma, aluminijuma i bakra do 8mm debljine.

Šnajderaj
Zastava Inpro poseduje mašine za tekstil. Izrađuje odevne predmete, a usko je specijalizovana za izradu zaštitnih odela za sve vremenske uslove. Odela se izrađuju od različitih materijala: pamučnih, mešavine pamuka i sintetike, vatrootpornih, kiselootpornih idr.

Proizvodnja lako teretnih prikolica, invalidskih kolica, ručnog alata i punkt aparata


Kosovska 4, Kragujevac, Tel.:034/323-455 , 034/323-455 , 064/8626502
Websajt: www.zastavainpro.co.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]