Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Yum Commerce d.o.o.

E-Mail

Yum Commerce d.o.o.

/
proizvodno, uslužno, trgovinsko preduzeće yum commerce osnovano je 1997. godine da bi 1999. godine, pored izvođenja završno-zanatskih građevinskih radova, krenulo i sa proizvodnjom ukrasnih lajsni i elemenata od polistirola. odnedavno je pokrenuta i reciklaža stiropora.
osnovna sirovina u našoj proizvodnji je polistirol. to je materijal sa izuzetno širokom primenom i sa povoljnim tehničkim osobinama. prednosti ovog materijala su izuzetno velike:
lakoća materijala (20-52 kg/m3) omogućava lako i brzo postavljanje, kao i transport,
brza i čista ugradnja - bez narušavanja reda i čistoće prostorije, u zavisnosti od vremenskih uslova već nakon 12 sati mogu se prefarbati,
jednostavna obrada spojeva - konzistentan presek omogućava obradu bez vidljivih tragova,
otpornost na sve atmosferske uticaje,
mogućnost bojenja u željeni ton bojom na vodenoj bazi bez potrebnih predradnji,
pristupačna cena.
naš proizvodno-prodajnii program obuhvata:
unutrašnje ukrasne ugaone i zidne lajsne "yc profili",
fasadne ukrasne lajsne i elemente "yc profili",
ukrasne unutrašnje rozete,
unutrašnje ornament lajsne,
plafonske obloge od stiropora.
pored standardnih elemenata (lajsni, stubova, kapitela i ostalog), proizvodimo i elemente po narudžbi kupaca. proizvodnja po narudžbi omogućuje i unikatna rešenja i tako doprinosi podizanju estetske vrednosti prostoru.
naše ukrasne lajsne i elementi značajno pojednostavljuju izvođenje završnih građevinskih radova, kao što su gipsarski i dekorativni zidarski radovi na fasadama, a koje se mogu uraditi i u sopstvenoj izvedbi.
u cilju zadovoljenja potreba, zahteva i očekivanja kupca kao osnove uspešnosti poslovanja, yum commerce je svoj sistem menadžmenta uredio kvalitetom u skladu sa procesnim pristupom i modelom definisanim u standardu iso 9001:2000.


Trebinjska 4, Subotica, Tel.:024/548439
Websajt: www.yumcommerce.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]