Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Unimast d.o.o.

E-Mail

Unimast d.o.o.

Građevina, materijal i usluge / Građevinske mašine i mehanizacija
UNIMAST d.o.o. je vodeca kompanija u oblasti prodaje i iznajmljivanja gradjevinskih transportnih sistema, koja svojom opremom i uslugama ucestvuje u realizaciji svih znacajnijih gradjevinskih projekata.

UNIMAST d.o.o. svojim klijentima pruza mogucnost kupovine i iznajmljivanja najsavremenije opreme za: vertikalni transport tereta i ljudi, skela, hidraulicnih platformi, aluminijumskih kranova, kosih liftova i protivpozarnih vozila kao i sve pratece usluge projektovanja i konsultacija.

LIFTOVI ZA TRANSPORT TERETA I LJUDI
U saradnji sa vodecom nemackom kompanijom u oblasti vertikalnog transporta tereta i ljudi, GEDA GmbH, nudimo usluge projektovanja, montaze i demontaze liftova za vertikalni transport tereta i ljudi. Nase strucno osoblje ce izaci u susret svim nasim klijentima i ponuditi najbolja resenja. Obezbedjujemo kompletne usluge isporuke, montaze, odrzavanja, servisa i demontaze.

SKELE
Sistemi skela koje vam UNIMAST d.o.o. nudi u saradnji sa vodecim proizvodjacem MJ, predstavljaju idealan izbor profesionalaca u gradjevinskoj industriji jer pruzaju visok nivo bezbednosti i fleksibilnosti kao i izuzetnu lakocu i brzinu montaze. Brojni dodaci sistemima pruzaju neophodnu fleksibilnost za instalaciju u svim uslovima i za bilo koju namenu.

HIDRAULICNE PLATFORME
Pored opreme cija je primena uglavnom povezana sa gradjevinskom industrijom, UNIMAST d.o.o. u svom programu poseduje mehanizaciju siroke namene. Hidraulicne platforme kompanije ROTHLEHNER (prikljucne, kamionske, makazaste, samohodne i gusenicarske) mogu zadovoljiti potrebe svih segmenata privrede.

ALU-KRANOVI, KOSI LIFTOVI I PROTIVPOZARNA VOZILA
Saradnja sa kompanijom KLASS upotpunjuje nasu ponudu, i doprinosi ostvarivanju teznje za zadovoljavanjem potreba i zauzimanjem vodeceg mesta u oblasti logistike kako na domacem tako i na trzistu regiona.


Kumodraška 240 / II, Beograd, Tel.:011/3987389 , 063/774766
Websajt: www.unimast.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]