Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
TTM AUTO KOMERC

E-Mail

TTM AUTO KOMERC

Automobili i motori / Prodaja vozila (svi tipovi)
Firma TTM je osnovana 1995. godine i registrovana je za uvoz-izvoz, posredovanje i usluge.Osnovna delatnost firme je prodaja vozila, rezervnih delova i servis.Zbog dobrih poslovnih odnosa sa ruskim fabrikama i dugogodišnjom saradnjom postigli smo najpovoljnije cene na domaćem trižištu u prodaji rezervnih delova .TTM samostalno uvozi orginalne rezervne delove, prodaje ih i ugrađuje kako na tržištu Srbije tako i u okruženju(Bosna i Hercegovina,Crna Gora,Makedonija i Hrvatska).Pored prodaje vozila obavljamo i servisiranje vozila iz ovih programa u garantnom i vangarantnom roku.Pokriven je kompletan program ,tako da na jednom mestu možete kupiti vozilo,održavati i po potrebi servisirati. Naša firma već niz godina ima saradnju sa KAMAZ AUTOCENTROM i ULJANOVSKIM AUTO ZAVODOM i direktno od njih nabavlja delove. Firma ima 20 zaposlenih radnika svih profila.Osnovu programa predstavlja prodaja ruskih vozila, rezervnih delova kao i servisiranje. Na osnovu ugovora koje imamo ovlašceni smo servis za prodaju:

- Terenskih vozila: UAZ, LADA NIVA
- Dostavna vozila sa pogonom: 4x2 i 4x4 GAZela
- Kamionski program: KAMAZ
- Putnička vozila: LADA
- Novitet je program terenskih vozila MAHINDRA-Indija.

Pored prodaje vozila iz ovih programa, radimo servisiranje svih vozila kao i remonte(sve radove - opravke, elektriku, limariju, farbanje, prodaja dodatne oprema). Za ove programe obezbeđeni su i rezervni delovi koje direktno uvozimo od proizvođača vozila i nalaze se na našem lageru. Majstori su obučeni za ove programe i poseduju zavidno iskustvo.


Slanački put 26b, Beograd, Tel.:011/ 2781-910 , 063/ 244-896
Websajt: www.ttm.co.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]