Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Termofriz d.o.o.

E-Mail

Termofriz d.o.o.

Građevina, materijal i usluge / Grejanje i hlađenje
„Termofriz“ je osnovan 1990. godine. Počinje delatnost sa održavanjem komercijalnih rashladnih i klima uređaja, a danas se bavi proizvodnjom istih. Od 1991. godine, uz pomoć vrsnih inženjera iz Srbije, puštena je u rad nova linija za proizvodnju razmenjivača toplote bakar – aluminijum.

I pored toga što je kvalitet razmenjivača toplote dugo godina bio potvrđivan u praksi sredinom 2003. godine počela su ispitivanja toplotnih performansi, padova pritisaka razmenjivača toplote od strane katedre za procesnu tehniku Mašinskog fakulteta u Beogradu. Kao rezultat tih ispitivanja urađen je softver za proračun i dobijena je potvrda o kvalitetu razmenjivača toplote sa orebrenim cevima (Br. 07.05-11-1/2003).

Sopstvenim znanjem i iskustvom 2005. godine puštena je u rad linija za izradu razmenjivača toplote sa geometrijom Ø 8 22x14 koja je prvenstveno namenjena za izradu kondenzatora malih kapaciteta. Danas poseduje razvojni centar od cca 50 m², kancelarijski prostor od 99 m² i proizvodni pogon od 820 m².

proizvodnja izmenjivaca toplote (isparivaca - kondenzatora - toplovodnih kalorifera - hladnjaka)
proizvodnja rashladnih komora plus i minus rezim.
proizvodnja rashladnih vitrina.
proizvodnja i ugradnja klima uredjaja za dostavna vozila i minibuseve (kombi klime).
ugradnja i servis klima na teretnim vozilima.
ugradnja i servis autobuskih klima.


Zelengorska 1/1, Beograd, Tel.:011/8027072 , 011/8027074 , 063/1147479
Websajt: www.termofriz.co.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]