Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Tehnomanija Internet prodavnica

E-Mail

Tehnomanija Internet prodavnica

Usluge / Trgovina i logistika
Tehnomanija d.o.o. osnovana je 19.02.1999. godine. Danas, posle toliko godina posvećenosti kupcu, postala je lider na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo.

Bogata ponuda koja sadrži više od 20.000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača, pored 16 maloprodajnih objekata u Beogradu i franišiznim lancem u Loznici, Novoj Pazovi i Valjevu, kupcima je dostupna i na sajtu www.tehnomanija.rs. Ova prodavnica, osnovana 2002. godine prva je te vrste u Srbiji i predstavlja mesto tačnog, jednostavnog i pravovremenog izvora informacija o različitim proizvodima. Kao pionir u domenu internet poslovanja, prateći razvoj informacionih tehnologija i infrastrukture u zemlji, razvijala se i stranica koja je 2007. godine, kada su za to stvoreni svi uslovi, prerasla u najbolju internet prodavnicu u zemlji.

Saradnja sa najboljim domaćim i stranim stručnjacima doprinela je implementiranju najviših standarda u domenu sigurnosti pretrage i plaćanja online. Kao razvojno orijentisana kompanija, među prvima smo uveli alate i servise u cilju zadovoljenja potreba naših kupaca.


Beograd, Tel.:011/3713713
Websajt: www.tehnomanija.rs

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]