Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Sualati d.o.o.

E-Mail

Sualati d.o.o.

Alat, oprema za radionice / Razno
Preduzeće SUALATI d.o.o. je osnovana 1995 godine. Od tada se bavimo distribucijom profesionalnih i hobi alata renomiranih domaćih i insostranih proizvođača. Nalazimo se na lokaciji Trg Lazara Nešića 11 u subotici.

Građevinari, kramičari, električari, vodoinstaleri, bravari, moleri, stolari, limari, gipsari, metalostrugari, automehaničari, istalateri gasovoda i klima uređaja, kučni majstori mogu nam se obratiti sa raazličitim zahtevima.

Težnja nam je da sve više ulazimo u sferu specijalnih alata i ispnjavanje raznih zahteva u oblasti industrije. Redovno koristimo prilike da uvrstimo nove proizvode u već postojeći program i da pratimo razne vrste proizvodnje po našim mogućnostima. Stojimo Vam na raspolaganju za rešavanje tehničkih, tehnoloških problema u procesima proizvodnje, kao i u planiranju nabavke adekva opreme.

U nadi da ćete i Vi biti zainteresovani, nudimo Vam korektnu poslovnu saradnju i ujedno Vam želimo puno sreće i uspeha.

Naši telefoni : 024-525-091, 024-600-376,


Trg Lazara Nešića 11, Subotica, Tel.:024 525 091
Websajt: www.sualati.com

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]