Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Sampro d.o.o.

E-Mail

Sampro d.o.o.

Kompjuteri i komponente / Ostalo
Sampro Samardžić & Son u oblasti kompjutera i informacionih tehnologija deluje gotovo punih 20 godina. Sedište firme se od osnivanja nalazi u centru Zemuna, a mreža stalnih saradnika pokriva sve veće centre u Srbiji.

Godine predanog rada omogućile su da “Sampro” postane zaokružen sistem koji obuhvata zastupanje i uvoz, projektovanje i proizvodnju, programiranje i softver, veleprodaju i maloprodaju, održavanje i servis… ukratko - sve najvažnije segmente vezane za računare i posebno veoma aktuelnu POS opremu.

Na našoj referentnoj listi danas se nalaze imena svih većih firmi, ustanova i institucija u našoj zemlji, a na tenderima inostranih naručilaca i donatora svoje poverenje su nam poklonili mnogi - od veoma ugledne BRA Agencije, preko Svetske Banke, do Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju - OSCE.

Sa POS opremom koju zastupamo i distribuiramo širom naše zemlje i ne znajući susrećete se svakodnevno - prilikom posete bilo kom od najvećih prodajnih lanaca kod nas. Ali osim u velikim samoposlugama „Delta“, “Maxi“, „Merkator“, „Idea“ ili u tržnim centrima poput beogradskog „Ušće“, naše uređaje videćete i u bezbroj malih „prodavnica na uglu“ u svom kraju.
U želji da programe koje zastupamo što više približimo današnjim uslovima kupovine u poslednjih 2 godine posebnu pažnju poklanjamo razvoju saradnje sa sindikalnim organizacijama i razvoju tzv. On-Line ili jednostavnije – Internet kupovine. Podrazumeva se da Vam izabrana roba može biti dostavljena na vrata stana ili kuće bilo kojom brzom poštom, kao i da je možete preuzeti lično u Njegoševoj 19, Zemun, svakog radnog dana od 08:30 do 16:30, odnosno subotom od 10:00 do 15:00 časova.


Njegoševa 19 - Zemun, Beograd, Tel.:011/3075060 , 011/3076166 , 065/3075060
Websajt: www.sampro.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]