Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Remont Ad Bečej

E-Mail

Remont Ad Bečej

/
motorflex-remont d.o.o. predstavlja jednu od vodećih firmi u vojvodini u oblasti održavanja motornih vozila, sa dugom tradicijom uspešnog poslovanja. firma je osnovana 1953. godine i sa 58 stalno zaposlenih predstavlja jedan od najvećih auto centara u regionu iz kojeg godišnje izlaze stotine kvalitetno popravljenih i repariranih vozila.
ono što odlikuje motorflex-remont je broj tehnički osposobljenih kadrova svih struka koji mogu da izvrše popravke na svim tipovima motornih vozila u najkraćem vremenskom roku. višedecenijsko iskustvo sa popravkama svih vrsta vozila i radnih mašina se prenosi na mlade kadrove koji nastavljaju uspešnu tradiciju firme. zaposleni u motorflex-remont pomoći će korisnicima vozila da izaberu optimalan način popravke ili reparacije, prema svetskim standardima, koristeći savremene tehnološke postupke i rešenja.


Novosadska 153,
Websajt: www.remont.co.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]