Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Reci Da

E-Mail

Reci Da

Štampa, štamparske mašine / Štampa i izdavačka delatnost
Izdavačka kuća Reci da postoji već 11 godina i izdaje 3 časopisa – specijalizovani časopis o kulturi, tradiciji i trendovima u venčanju „Reci da“, vodič za mladence „Samo reci da i vodiću te...“ i časopis „Tvojih 5 minuta, za zdraviji i srećniji život“.

Od 2010. godine, krajem svake godine, organizuje najveći sajam venčanja u Srbiji "Belgrade wedding show" koji okuplja najekskluzivnije izlagače i eminentne modne stručnjake koji u 2 dana predstavljaju i predlažu trendove za nastupajuću sezonu venčanja.

Časopis „Reci da“ izlazi 2 puta godišnje i predstavlja luksuzno izdanje namenjeno mladencima u periodu pripreme najglamuroznije zabave ali i početka zajedničkog života. „Reci da“ pokreće trendove u organizaciji venčanja, ali takođe nudi i sjajne predloge koji se tiču mode, nege, obrađuje aktuelne teme – ljubav, predbračni ugovor, crkveno venčanje... Naši renomirani modni kreatori i stilisti su takođe zastupljeni u časopisu Reci da sa svojim intervjuima, savetima. Samo za vas otkrivamo čarobni svet venčanja, svet prave ljubavi iskazane u magičnom momentu dana DA!

Vodič „Samo reci da i vodiću te...“ poklanjaju matičari svim budućim mladencima prilikom zakazivanja venčanja, sadrži sve relevantne informacije potrebne za uspešnu organizaciju venčanja. Vodič se besplatno deli u opštinama Beograda, Novom Sadu, Pančevu i Kragujevcu, a možete ga i preuzeti i na www.vencanje.rs.

Shopping card Reci da, besplatna kartica sa kojom svi mladenci imaju mogućnost da sve neophodno za svoje venčanje kupe sa znatnim popustima u renomiranim radnjama.

Časopis „Tvojih 5 minuta“ je besplatan mesečnik posvećen zdravom životu i prevenciji. Naših renomirani lekari kroz brojne tekstove podsećaju čitaoce na značaj zdravog života, ishrane, ljubavi, porodice, pametnih izbora, fizičke aktivnosti.
„Tvojih 5 minuta“ možete preuzeti u Domovima zdravlja, apotekama, fitness centrima, lekarskim ordinacijama.

www.vencanje.rs
www.recida.rs


Bulevar Mihaila Pupina 199/v, Beograd, Tel.:011 2603 905 , 060 5888 815
Websajt: www.recida.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]