Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Reautori d.o.o.

E-Mail

Reautori d.o.o.

Auto-moto delovi i oprema / Remont i održavanje
Davne 1964 godine, ljubav prema automobilima je odredila životni put moga oca a kasnije, neposredno i moj.

Bavio se autotrkama a posao automehaničara je bio i ostao logičan sled i izazov za njega sve do danas. Od početka je bilo jasno da ima „zlatne ruke“ i da je vanredan majstor pa 1968. godine počinje da radi u tada najvećem i prvom servisu Renault-ovihvozila u Srbiji. Bio je to IMV servis u kome je stekao dragoceno iskustvo tokom 70- tih i 80-tih. U slobodno vreme popravljao je automobile svojih prijatelja i poznanika u sopstvenoj garaži i u nekoliko narednih godina krug mušterija se u toj meri povećao da se rađa ideja o otvaranju sopstvenog servisa.

Od 1989. godine autoservis Riznić postoji i posluje na istoj lokaciji na Karaburmi.
U sklopu servisa nalazi se i prodavnica rezervnih delova koja nudi sve neophodne delove prvenstveno za potrebe korisnika usluga našeg servisa ali i za druge zainteresovane vozače Renoovih vozila. Tako smo Vam pored kvalitetne usluge omogućili dragocenu uštedu vremena i mogućnost nabavke gotovo svih komponenti po pristupačnim cenama. Rezervni delovi iz našeg asortimana su vrhunskog kvaliteta a specifične porudžbine radimo dva puta nedeljno uz unapred poznatu cenu i rok isporuke.

Brojne dugogodišnje mušterije su siguran znak kvaliteta naših usluga, iskrenog odnosa prema njima i pošteno odrađenog posla.

Želimo Vam dobrodošlicu u naš servis!


Marijane Gregoran 37a, Beograd, Tel.:011/2756754 , 011/2757420
Websajt: www.renoriznic.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]