Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Rapol

E-Mail

Rapol

Mašine i industrijska oprema / Mašinska obrada metala
Preduzeće Rapol je osnovano 2000. godine u Čačku. Preduzeće Rapol se bavi proizvodnjom okova za metalnu stolariju ( bravarske šarke, točkića za klizne kapije, nosača kliznih vrata itd ), što je osnovna delatnost preduzeća.

Preduzeće se bavi maloprodajom i veleprodajom šrafovske robe i okova za drvenu i metalnu stolariju, alata, boja za metal itd.
Proizvodnja je početna grana razvoja naše firme i posle 13 godina rada proizvodimo oko 150 artikala za dalju prodaju ili za određenog kupca.

Preduzeće radi usluge seriskih metalostrugarskih i glodačkih poslova po uzorku ili crtežu. Mašinski park preduzeća je: strug CNC 9 komada, univerzalni strug PA30, glodalica CNC, glodalica univerzalna , automatski strugovi 4 komada, doradni strugovi 3 kom, excentar prese 3 kom, hidraulične prese, mašine za rezanje navoja 2 komada i još dosta pomoćnih mašina.


Bulevar Oslobodilaca Čačka 89, Čačak, Tel.:032/5578020 , 064/1249853
Websajt: www.rapol.co.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]