Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Profectus

E-Mail

Profectus

Auto-moto delovi i oprema / Prikolice i nadogradnje
Kao špediterska i posrednička firma Profectus doo je i dan danas vrhunska logističarska kuća iz oblasti spoljne trgovine, međunarodnog transporta, vangabaritnog transporta i svih carinsko pravnih radnji u oblasti međunarodne trgovine, poslova vezanih za slobodne zone, stranih ulaganja kao i za posredovanje i završavanje poslova domaćem i stranom lizingu.

Firma Profectus doo je zvanični zastupnik poljske firme Wielton.

Wielton je čisto poljska firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom kamionskih prikolica i poluprikolica. Proizvodni program Wieltona se sastoji od: cerade, zavesarke i mulde, poluprikolice za prevoz kontejnera 20″-45″, hladnjače, furgoni, niskopodne – labudice za prevoz građevinskih mašina, troosovinke i četvoroosovinke nosivosti od 30 do 47 tona fiksne i na izvlačenje, kiperi jednostrani u tri varijante: kiperi čelični kade 24-30 m3, kiperi čelični M2 (specijalno pravljeni od novog švedskog čelika pod nazivom DOCOL) 24-33-35-38-40-43-45 m3, kiperi aluminijumski 24-33-35-38-40-42-45-48-50 m3, tandemi u tri veličine i tandemi furgoni. Wielton radi kiperske nadgradnje u četiri varijante tri jednostrane i jednu trostranu varijantu na 2×2 na 6×4 i 8×4, a na sve vrste evropskih marki kamiona MERCEDES, DAF, MAN, SCANIA, IVECO, VOLVO, RENAULT. Wieltonovi proizvodi zadovoljavaju sve evropske standarde i poseduju TUV sertifikate i na sve proizvode daje se dve godine garancije.

Po statističkim podacima Wielton je četvrti proizvođač poluprikolica i prikolica u EU. Od 2010. u proizvodnom programu zvanično će se naći i traktorske prikolice nosivosti 8,10,12 i 14 tona kao i niske prikolice za prevoz okruglih bala slame-sena.
Svi Wieltonovi proizvodi odlikuju se vrhunskim kvalitetom, jednostavnošću rukovanja i atraktivnim cenama.

Međunarodni transport, špedicija, prodaja kamionskih prikolica i poluprikolica


Trg Lazara Nešića 2/1, Subotica, Tel.:024 671960 , 063 532650
Websajt: www.profectus.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]