Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Polipak

E-Mail

Polipak

Ostalo / Proizvodi od gume i plastike
Uvozom nove opreme i tehnologije omogućena je proizvodnja dvoslojne folije - koekstruzija.tehnologija prerade polietilena ispunjava sve najviše ekološke standarde.

Sve ovo uticalo je na kvalitet - produktivnost i plasman što se i direktno odrazilo na obim proizvodnje. Skladištenje robe se vrši po najvišim standardima na površini od 600 m2 u izuzetno funkcionalno opremljenom magacinu.
Polipak je danas pored osnovne proizvodnje PE ambalaze a tu spadaju sve vrste kesa - vreća i dzakova sa ili bez štampe kako za široku potrošnju tako i za industriju bavi i proizvodnjom papirne galanterije za toaletne potrebe - toaletnhi papirnih ubrusa - maramica itd.

Ukupna godišnja proizvodnja ovog preduzeća je : 600 tona papira što je negde oko 9.000.000 komada razlicitih proizvoda od papira i 1200 tona pe granulata što je oko 500.000.000 komada polietilenskih kesa.

DC Beograd, ul. Miška Jovanovića 24v
tel/FAX: 011/3982-718, 3982-714
e-Mail: officebgd@polipak.co.rs


ul. Kralja M. Obrenovića bb, Batočina, Tel.:034/6842828
Websajt: www.polipak.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]