Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Planeta technology d.o.o.

E-Mail

Planeta technology d.o.o.

Uređenje stana i enterijer / Nameštaj
Preduzeće Planeta technology d.o.o. nastalo je u decembru 2007 godine. Iako mlado, zahvaljujuci izuzetnom iskustvu i velikoj profesionalnosti zaposlenih, odabiru najkvalitetnijih materijala, najsavremenijem nacinu proizvodnje i striktnom poštovanju rokova izrade i dostave, naše preduzeće je vrlo brzo postalo pouzdan izbor klijenata.

Bavimo se projektovanjem i proizvodnjom nameštaja, opremanjem stambenih i poslovnih enterijera, od ideje do finalnog proizvoda.

Pored standardnih zahteva u izradi nameštaja,nudimo mogućnost izrade "po meri", odnosno izradu u skladu sa posebnim zahtevima kupca- odabir dimenzija, forme, materijala, boje i dizajna.

Nameštaj izrađujemo od medijapana i univera-klase E1, masiva, furnira i kompozitnih ploca. Koristimo materijale koji u potpunosti zadovoljavaju najviše sigurnosne evropske standarde.

Nudimo vam mogućnost da sami kreirate svoj stambeni i poslovni prostor u okviru usluge prodaje i obrade pločastih materijala - sečenje, krivolinijsko sečenje, kantovanje, krivolinijsko kantovanje, busenje i profilisanje neke su od usluga koje nudimo u nasem proizvodnom pogonu.

Funkcionalnost, korišćenje najkvalitetnijih materijala, raznovrsnost stilova i kombinovanje elemenata, izuzetan smisao za detalje, kreativnost, kvalitet i brzina izrade, pristupačne cene, samo su neke od stavki kojima se rukovodimo prilikom proizvodnje nameštaja.


Zrenjaninski put 84p, Beograd, Tel.:011 33 19 232 , 011 29 10 906
Websajt: www.planeta-technology.co.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]