Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
P.K. Đole

E-Mail

P.K. Đole

Auto-moto delovi i oprema / Prikolice i nadogradnje
Bavimo se proizvodnjom i servisiranjem prikolica za automobile, kombi vozila i autobuse.
Vlasnik, G-din Saša Stjepanović, po struci Dip. ing. mašinstva-konstruktor, treća generacija u porodici, što je verovatno i prevagnulo da se firma opredeli za proizvodnju.

Ideja za proizvodnju rodila se krajem januara 2004. godine, kada kreću prve konsultacije sa profesorima Mašinskog fakulteta u Kragujevcu, šefom Katedre za motoristiku Instituta u Vinči i Evropskom agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća sa sedištem u Kragujevcu.

Napravljeno je prvo istraživanje tržišta, i posle sedam meseci razvoja proizvedene su prve Multifunkcionalne lake teretne prikolice nosivosti do 750 kg.

U martu 2005. godine proizvedene su prve Super lake teretne prikolice do 750 kg. kada nastupamo na Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu i gde ulazimo u najuži izbor za dodelu "Oskara prestiža za inovaciju, dizajn i kvalitet Srpskog proizvoda".

Ideja je da se u Srbiji do oktobra 2009. godine formiraju prodajna mesta u svakom većem gradu (negde oko 35 prodajnih mesta) , kao i većim gradovima stare Jugoslavije, sa izloženim svim modelima koje proizvodimo, kako bi kupac na jednom mestu mogao da sagleda, oceni i kupi prikolicu koja odgovara njegovim stvarnim potrebama. Otvorili smo prodajna mesta u Hrvatskoj - "Dom" Križevci - Zagreb, BiH - "Euromax" Sarajevo...
Do sada smo otvorili 13 prodajnih mesta.

Obavljeni su razgovori sa partnerima iz Makedonije, Slovenije, Grčke, Austrije, Italije i Holandije. Očekujemo da realizacija ugovorenih isporuka počne u martu 2009.godine.

Kvalitet i profesionalizam poslova bi nam u dogledno vreme trebao dovesti i stranog STRATEŠKOG partnera gde bi u tom slučaju izrasli u vodeću firmu na Balkanu, a verovatno sa našim potencijalom stručnog kadra i osposobljenog ljudstva, za pet godina i u Evropi.


Ulica 609 br. 10, Čačak, Tel.:032/375953 , 032/375952 , 063/613629
Websajt: www.prikolicegaleb.co.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]