Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
Pevialte d.o.o.

E-Mail

Pevialte d.o.o.

Građevina, materijal i usluge / Vrata i prozori, PVC, drvo, AL
PEVIALTE D.O.O. je porodična firma osnovana 2002. godine u Novom Sadu. Marljivim radom i velikim zalaganjem složnog tima, u proteklih deset godina uspeli smo da na tržište Vojvodine i širom Srbije, kao zvanični distributer nemačke firme HӦRMANN, uvedemo proizvode ovog renomiranog svetskog proizvodjača svih vrsta vrata i pretovarne tehnike, obezbedivši vodeće mesto u branši kvalitetnim proizvodima i mnogobrojnim zadovoljnim klijentima u zemlji i inostranstvu.

Tokom godina, proširili smo paletu proizvoda u našoj ponudi u saradnji sa poznatim grčkim proizvođačem KATEE, italijanskim BENINCA, i drugim evropskim proizvođačima, sa ciljem da što bolje odgovorimo na potrebe tržišta.

Vrlo smo ponosni na našu referenc listu, koja obuhvata mnoštvo objekata različitih vrsta i namena, odnosno na sve do sada uspešno završene poslove. Veoma nam je stalo do mišljenja kupaca o kvalitetu ugrađenih proizvoda, naših usluga prodaje i montaže, kao i eventualnog servisa. Dvadesetšest sajamskih manifestacija na kojima smo učestvovali, nagrade koje smo na njima dobili, kao i konstantno rastući broj zadovoljnih kupaca, potvrda su uspešnog napredovanja, na vaše i naše zadovoljstvo.


Gagarinova 8, Novi Sad, Tel.:021/445815 , 021/445825 , 063/508060
Websajt: www.pevialte.com

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]