Besplatni mali oglasi. Online prodavnice.
PČELINJAK MEDEKO

E-Mail

PČELINJAK MEDEKO

Hrana, pića, sirovine i trgovina / Zdrava hrana
Pčelinjak Medeko je porodična manufaktura čiji počeci datiraju 70-tih godina prošlog veka. Početna ideja hobija pretvorena je u odgovoran porodičan posao u želji da se potrošačima približe zdravi i čisti pčelinji proizvodi. U tu svrhu pčelinjak Medeko je mobilan tako da svake godine za medober biramo ekološki čiste lokalitete Cera, Rudnika, Bukovika, Fruške Gore, Zlatibora, Homolja, Deliblatske peščare i dr.

Sam proces pčelarenja bazirali smo na principima dobijanja biološki zdrave hrane, tako da garantujemo da su svi pčelinji proizvodi potpuno prirodni bez veštačkih dodataka. U sve pčelinje proizvode utkano je dugogodišnje pčelarsko iskustvo koje stalno unapređujemo. I pored toga sve proizvode redovno kontrolišu nadležne institucije tako da je garancija kvaliteta višestruka.

Novim proizvodima nudimo vam i više od toga: tradicionalne proizvode, idealne suvenire, originalnu, zdravu etno ambalažu i idealan poklon za vas i vaše prijatelje.

Naš cilj je da budemo jedinstveni i prepoznatljivi trudeći se da zadržimo ili poboljšamo postojeći kvalitet. Odgovorno smo posvećeni ovom poslu i zahvalni smo na ukazanom poverenju.


Ramadanska 16 a , Beograd, Tel.:011/2758681 , 063/227069
Websajt: www.medeko.co.rs

Napomena: mapa sa pozicijom firme je informativna i nije garantovano da je pretraga uvek uspešna. Ukoliko se u centru mape ne vidi pin sa adresom (A), pretraga nije dala rezultat.

Unos slika (jpg i png formati):

Kliknite OVDE za unos slika. Kliknite ponovo za novu sliku (CTRL za više slika).


`:else=``+]